Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mik voltak a legelső...

Kinek mik voltak a legelső jelei a terhességnél? Érdekel! :)

Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 01:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hányás a 9.héttől.

Majd a 38.on maradt abba :D

2020. nov. 15. 12:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Kimaradt a menzeszem és ezzel egyidőben nagyon erős mellfeszülés, mellérzékenység. Szóval előtt semmi jele nem volt, hogy kimaradt volna a vérzésem.
2020. nov. 15. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Mellfájdalom, menstruáció elmaradás előtt 1 héttel. Sosem fájt a mellem.
2020. nov. 15. 16:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem jött meg
2020. nov. 15. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:

-Később kezdett fájni a mellem, amikorra máskor már inkább elmúlik.

-Nagyon erős aluszékonyság lett rajtam úrrá, majdnem elaludtam délután a kocsiban.

-Megkívántam azt a savanyúságot, amit a férjem szokott enni, én meg utálom: rájártam a hűtőre és két nap alatt másfél üveggel megettem. -A nemvárt utáni második nap reggel megmértem a hőmet, és még mindig nem esett le.

Teszteltem gyorsan: erős pozitív. Nem hittem a szememnek, a férjemnek se mertem elmondani, hogy ne élje bele magát feleslegesen, vettem gyorsan egy digitális tesztet. Második pisiből csináltam és 2-3 hetet írt. Úgyhogy amikor a tüneteim voltak, már akkor is pozitív lett volna valószínűleg.

2020. nov. 15. 22:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Istenem mar annyira orulnek en is egy babanak! Csak sajnos az anyagiak most nem a legjobbak.
2020. nov. 15. 23:58
 17/19 anonim válasza:

Nálam a melleim nagyon megnöttek,érzékenyek lettek,hányinger,kimaradt a menzeszem,3 pozitiv teszt

7hkm 🤗

2020. nov. 19. 02:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Sok sok pozitiv teszt mert 6 ev utan nem akartam elhinni hogy tenyleg ott van

Aztan mellbimbo fajdalom. Mellduzzanas...

Aztan szepen sorban jott a tobbi.

Hanyinger (hanyni nem hanytam)

Almossag , faradekonysag, reggeli ehseg.

2021. febr. 9. 14:12
 19/19 anonim válasza:
Nekem az első terhessegemnel csak olyan érzésem volt mint amikor meg fog jönni, gondoltam biztos nemsoká megjön...de aztán csak nem jött vér, így vettem egy tesztet és pozitív lett.:) Ja még annyi hogy még foganás ideje körül rettenetesen viszketett az egész testem.
2021. jún. 1. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!