Mikor a terhesség alatt a legelső menszesz esedékes lett volna akkor nem éreztétek úgy mintha megjönne mégis a menstruáció?
Figyelt kérdés
Nekem menstruáció előtt pár nappal jelentkezik egy olyan érzés mintha már megjött volna, érzem a hasamban is emiatt gyakran ellenőrzöm a bugyimat is nem-e jött meg, de abban az esetben amikor ugye terhes lesz egy nő és nem tud róla és kimarad a menszesze nem érzi még azt amit menstruáció előtt érez?2017. jan. 26. 15:45
1/5 anonim válasza:
Nekem nem volt teljesen ugyanolyan,mint menszesz előtt. Nagyon fel voltam puffadva,jobban mint máskor. Illetve erős folyasom volt. Majd elmult 3-4 alatt,sajnos akkor barnazni kezdtem. De jol vagyunk mar.
21+5 hkm
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom megnézni a válaszokat és nem is jelenik meg az oldalamon ez a kérdés a saját kérdéseim között. Ilyen még nem fordult elő. Ha kint vagyok a kérdésből akkor az látszik,hogy 2 választ kaptam ha belekattintok akkor meg azt írja ki,hogy nincs még válasz.
2017. jan. 26. 16:38
3/5 anonim válasza:
Ugyanez a problemam, nem latom a valaszokat, pedig en is irtam es azt sem latom :(
4/5 anonim válasza:
Mindegy leirom megegyszer, talan mar jo lesz.
Szoval ez tipikus terhessegi tunet. Nalam is ez volt, foleg az elso terhessegemnel, rettenetes eros mindjart megjon erzesem volt, borzaszto mellfeszulessel.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most már láthatóak voltak. :)
2017. jan. 26. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!