Lehetek terhes?
utoljára december 21-22-én jött meg..
barátommal 6-án pettingeltünk
leszoptam,de nem ment el.viszont előváladék volt.megcsókoltam,úgy emlékszem ő is megérintette makkját.utána megujjazott és ki is nyalt.
azóta mostanában kéne megjönnie a menzeszemnek,fájnak a melleim is,görcsölök.sokat is eszek,pl. előbb bevágtam 2 tányér gabonapelyhet
lehetek terhes ettől? ő azt mondja,hogy mivel leszoptam,nem maradt a makkon előváladék.én mégis félek..szerintetek?
- Lehetek terhes?
- Számomra igen. Naponta minimum 10 ilyen kérdés van, egy részük kamu, más részük állati ökörség, és csak a maradék reális.
Varj meg egy par napot es azutan tesztelj. Attol fugg h hany naposak aciklusaid altalaban,es h szokott e kesni. Ha jol szamoltam,akkor 31nap telt el az utolso mensid ota,szoval meg var egy par napot,36-37ciklusnapok meg normalisnak mondhatok de afolott mar baj van.
Nekem is hosszuak a ciklusaim 34naposak,de pontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!