Szerintetek miért vetik azt meg, ha 22 évesen a férjemmel gyereket szeretnénk vállalni?
Sokmindenki azt mondja, hogy "ó van rá még idődök". Még ha anyámék vagy anyósomék nyakán élnénk, pedig már 2 éve együtt elünk, saját házunk és autónk is van.
Mihez vagyunk fiatalok? Az élethez? Nem értem.
"Nyaralni meg felejtsd el, hogy normálisan el tudsz menni a férjeddel, olyan 15 évig. Persze az is nyaralás, amikor mindennap kelhetsz 7-kor, etethetsz, pelenkázhatsz, szórakoztathatod a gyereked, csak olyan helyre tudsz menni, ami őt érdekli, ..."
15 évesen még etetsz, pelenkázol? 😂
Nekem már az ovis gyerekeim szépen végig jöttek a vármúzeumban. A strandon figyelni kell őket, ezt aláírom, de jól elvannak. Ha vannak nagyszülők, rokonok, barátok és együtt mentek, akkor mégjobb. Túrázni is szeretnek. Úgy kell kicsi korától alakítani a dolgokat, hogy megszokja.
Sokmindent lehet csinálni a gyerekkel, nem csak játszóházba járni.
A romantikus hétvégi kiruccanás valóban évekig elmarad, ha nincs segítség. De ugyanez igaz idősebb korban is.
33 lehet hogy te azzal küzdesz meg sokan mások is. Ettől meg nem lesz minden 30-as mostazonnalgyereketakarok nő. Ahogy te nagyon egyetértettél a 23-assal.
Mellesleg meg ha 22 évesen tudod ezt, akkor miről beszélünk? Nyilván akinek gondjai vannak nem ér rá annyira mert lehet, hogy évekbe fog kerülni mire sikerül.
Kérdező, isméltem: lehet, hogy a 30 éves sem látja sokkal jobban a jövőt, int egy 22 éves, csak valószínűleg van valami egzisztenciája azon kívül is, hogy a férje házában él.
Saját lakás (akár hitelre), megtakarítás, sok munkatapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!