Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak hogy ne kelljen...

Mit csináljak hogy ne kelljen 1 óránként pisilnem felkelni? És miért kell ennyire?

Figyelt kérdés

16 hetes vagyok.

Ma kezdődött ez hogy 1 óránként pisilek. Nappal nem érdekel elmegyek de éjszaka aludni akarok mert nagyon álmos vagyok.. És én olyan vagyok hogy nehezen alszom el.

Mit csináljak? Nagyon rossz érzés.

2020. nov. 8. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez már csak ilyen, szüléssel elmúlik. A növekvő méh nyomja a húgyhólyagod.
2020. nov. 8. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz csinálni vele. 16 hetes vagy fog ez még változni, függ a baba helyezkedésétől is. De az utolsó hetekben már végig erre számíts. Olyan is lesz hogy azt hiszed pisilned kell és kijön 2 csepp. Ez egy ilyen buli, kitartás. :D
2020. nov. 8. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Mondanam, hogy jobb lesz,de..najo, lesz jobb, nekem a 13.hettol a 35.ig viszonylag szuper terhessegem volt, szerintem neked is el fog mulni ez a nagyon pisis idoszak egy idore... Na de majd ami azutan jon.. :/ en 38 hetesen mar mint egy rozmar kelek kb 10x egy ejszaka, a fiam feje furodik a holyagomba, sokszor mintha kest szurnanak bele,erzem,h sullyed lefele, lassan gondolom ekelodik be... Hol inni, hol pisilni kell, forgolodok...sajnos nem tudsz mit csinalni, raadasul en rengeteget iszom miota terhes vagyok, de kell is, szal ez ilyen... Lenyeg, h ne legyel felfazva, de a terhesgondozason mindig nezik majd a vizeletet :)
2020. nov. 9. 04:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz vele csinálni, ez ezzel jár. És ennél csak rosszabb lesz ahogy nő, egyre jobban fog nyomni. Nekem volt, hogy útközben, autóban úgy nyomta, hogy azt hittem bepisilek egyből. :)

Én minden pillanatra szép emlékként emlékezem vissza, imádtam, amíg a pocakban volt, minden nehézség ellenére is!

2020. nov. 9. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Semmit. Pisilsz. Később még rosszabb lesz.

Nem szabad visszatartani. Én az utolsó hónapban negyedóránként járkáltam a mosdóba. Ez ilyen.

2020. nov. 9. 08:15
 6/6 anonim ***** válasza:

17 hetes vagyok, nálam is kb. egy hete kezdődött, hogy 2 óránként el kell mennem pisilni. Ha nem megyek, befeszül és fáj kicsit a hasam.

Éjjel is kelek legalább egyszer, de néha kétszer.

2020. nov. 9. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!