Szinte óránként kell pisiljek, mit csináljak?
Bocs,hogy ezt írom,de addig jó amíg óránként mész.
Nekem 30 percenként kellett mennem,állandóan meg volt a pisilési inger.
Én is sokat járok, de éjszaka a legkevésbé zavaró, vagy akkor ha itthon vagyok. Éjszaka csukott szemmel szoktam kimenni, majdnem hogy alva csinálom a dolgom :))) Nagyon belejöttem már. Engem inkább az zavar, hogy előfordul, hogy nagyon nekifeszül a babám, és ilyenkor csak azt érzem, hogy kell, de igazából nem jönne túl sok. Na ilyenkor abbahagyom amit csináltam és erősen koncentrálok, hogy ne történjen semmi :) Általában fél perc alatt elmúlik.
Sajnos tenni ellene nem lehet, ki kell bírni. De meglesz a gyümölcse :) Gondolj a babára :)
Én esküszöm irigyellek. 2 hónapja szinte elviselhetetlen a pisilési ingerem. A délelőtt még eltelik valahogy, kb. óránként látogatom a wc-t. De ebéd után, ahogy felhúzódok pihenni az emeletre 15-20 percenként mennem kell le a földszintre pisilni. És nem csak úgy érzem hogy kell, mindig ömlik belőlem. Éjszaka amíg nem bírok elaludni, ez kb. 40 perc, 3-4 alkalommal is le kell mennem. Mondjuk ezt annyira nem bánom, mert így éjszaka 1-2 alkalommal megúszom.
A védőnő szerint ez normális, bármennyire is kellemetlen számomra. Délutántól nem nagyon tervezek programot se, csak kötelező orvoslátogatást maximum. Tudom a baba is nyomja a hólyagom, de meg is iszok naponta 3-4 liter vizet.
Éjszaka ne nagyon olts villanyt, és félig csukott szemmel közlekedj. Nekem is ez vált be, így könnyen vissza tudok aludni. Egyébként nem tudom, hogy Te otthon vagy-e táppénzen, de ha igen akkor szerintem ez legyen a legkevesebb gondod a terhességed során. Kitartás! :)
27h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!