Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mára voltam kiírva és semmi....

Mára voltam kiírva és semmi. Várjak türelmesen aztán majd beindul vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
A nyákdugót se éreztem még hogy elment volna. 2. gyerek. Van baba mozgás is. 2100volt a méhszáj 3hete.szúrkálást már érezgetek a méhszájnál.
2010. aug. 9. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
NST-re nem jársz?
2010. aug. 9. 23:05
 2/8 A kérdező kommentje:
multhét szerdán voltam ctgn utoljára
2010. aug. 10. 05:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha múlt héten voltál utoljára ctg-n, akkor ezen a héten is illene menni, nem kaptál időpontot? Ha mostanra voltál kiírva, akkor többször kellene járni. A helyedben megkérdezném a dokimat, hogy mi legyen?! Én 2 nap múlva vagyok kiírva, az én dokim azt mondta, ha addig nem lesz baba, a kiírt napján mindenképpen látni akar, aztán meglássuk hogyan tovább.
2010. aug. 10. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Meg én úgy tudom, hogy aznap, mikorra ki vagy írva el kell menni az orvoshoz, hogy megnézze, minden rendben van-e és hazaküld. Na persze a ctg is, azt ilyenkor gyakrabban szokás csinálni.
2010. aug. 10. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, túlhordásnál már magzatvizet is néznek.

Mi újság már?

2010. aug. 10. 16:07
 6/8 A kérdező kommentje:
hát bementem ctgre a rendelőbe közölték hogy bekell mennem a korházba befeküdni.hát mondtam sajnos nem tudok befeküdni,mert van egy kis gyerekem.kértem a ctgt,nem csinálták meg.váárok még pár napot max péntek-szombatig. a baba mozog szerintem baj nem lehet,legfeljebb túl nagy hozzám és nem tud a feje beilleszkedni,ezt olvastam valahól ez is oka lehet. de még arra is gondoltam nem e a mens.este jött meg utoljára és én nagyon figyeltem azért vettem észre,mert ha nem akkor csak másnap reggel láttam volna és akkor a kiirásom is mára lenne,nem tegnapra.és akkor még nagyon nem lenne túlhordás se,de egyébként szerintetek egy nap túl hordás már olyan sok?
2010. aug. 10. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Én egy hetet hordtam túl a fiamat,akkor már naponta kellett járnom ctg-re.Mikor közeledett az egy hét túlhordás vége,azt mondta a doki,h megindítja két nap múlva,ha nem indul be magától.Egy nappal előtte beindult,végül sajnos császár lett,de beindult! :)

Könnyű szülést!

2010. aug. 10. 17:50
 8/8 A kérdező kommentje:

köszke!

A korházba jártál akkor már ctgre ,naponta? vizsgálat is volt?

2010. aug. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!