Hogy is van ez? Van mit tenni, vagy türelmesen várni kell?
Én ezt már tényleg nem értem. Hogy van az,hogy egyik doki javasolja a progreszteront (Utrogestan) másik meg azt mondja, nincs mit tenni 7-8 hetesen barnázásra?
Kinek milyen tapasztala van? Dokit kellene váltani, vagy tényleg neki van igaza? Várom véleményeteket, történeteteket.
Hát igen.Az egyik doki ezt mondja, a másik az.
Többször voltam terhes, de most van csak a 2. sikeres kihordásom.
A lányomnál hiába barnáztam több héten keresztül.A dokim nem írt fel semmit.Szerencsém volt.Megmaradt a baba.Most megint több héten keresztül barnáztam, viszont bementem az ügyeletre Duphastont kérni, mert féltem, hogy baj lesz.Decemberben is volt egy vetélésem, ezért is féltem nagyon.
Én nem szerettem volna dokit váltani, ezért kértem az ügyeleten gyógyszert.Utána már úgy mentem a dokihoz, az ügyletes felírta, mert gondok voltak.Így belement, hogy szedjem a 12. hétig.
Nem vagyok gyógyszerpárti, na de azért ilyen helyzetben jobb egy magzatmegtartó.
Menj holnap az ügyeletre, és kérj gyógyszert!Mondd azt, hogy reggel kezdtél barnázni, különben nem jó szemmel néznek rád.
Ha a lányoddal is szedted, akkor főleg felírják.
Tudom, hogy mennyire félsz.Ezt éltem át egy hónapja.
Sok sikert!
Dehogyis kell türelmesen várni! Az első babámmal az orvosom azt mondta, kis hormoningástól lehet a barnázás, nem kaptam gyógyszert. Csak a 7. hétig fejlődött, megműtöttek. A 2. babával rögtön kaptam Utrogestant, minden OK volt végig. Most a 3.-kal bár volt szívhang, mégis barnáztam egy picit, kaptam Utrogestant, és 2 nap múlva elmúlt a barnázás.
Én addig mennék kórházról kórházra, míg valaki fel nem írja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!