Fáj ahogy mozog, rugdos a babám, de mindig csak bal oldalon. A pocim alján is fáj érzem h nagyon nyom valamit. Miért fáj és mit tudnék ellene tenni?
Figyelt kérdés
simogatom is hogy kicsit elhúzódjon onnan,de nem igazán :) 33 hetes2010. aug. 9. 22:08
1/3 A kérdező kommentje:
vagyis nekem jobb oldalon,neked bal
2010. aug. 9. 22:09
2/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon sokszor mozdul be úgy, hogy fájdalmat okoz, szerintem ez normális. Mivel kis helyen kell elférnie, valamit biztos megnyom, ha mozdul. Szerintem ez ellen nem kell semmit tenni!!!
3/3 anonim válasza:
Igen, ahogy egyre nagyobb lesz, úgy lesznek egyre erősebbek a mozdulatai.Sokszor belebokszol valamelyik szervedbe, és az fáj.Én is 33 hetes vagyok, úgy igazán még nem fájt, de amikor a bordáim alatt rúg, az nem kellemes.Viszont én a helyedben legközelebb ezt szóba hoznám az orvosomnak.Mert a fájdalmat az is okozhatja, hogy kevés a magzatvíz.Nálad biztos nem erről van szó, de azért mondd el neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!