Óriás baba... de mitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A 34. Hétben vagyok, ma voltam orvosnál. A kisfiam 3 kiló, és a fejkörfogata 91,6 mm.
A családunkban mindenki normál mérettel született, a lányom például 3000 gramm és 51 centi volt. Én 3100 gramm és 48 centi voltam, a férjem 3200 gramm környékén... hogy a francba lesz a fiam ekkora?
2020. nov. 2. 19:51
1/24 anonim válasza:
Az uh gép is csak sac/kb számol. Tévedhet. Nem biztos, hogy tényleg ilyen nagy.
3/24 anonim válasza:
Sógornőmet riogatták, hogy nagyon nagy baba lesz. Múlt héten szült, elvileg 40+5-re 3480g-os fiúcskát. Az ultrahang gép nem pontos 😊
4/24 anonim válasza:
Nekem mondták a vége felé minden uhn hogy uhh jó nagy baba lesz! Aztán teljesen átlagos méretű lett.
5/24 anonim válasza:
Pl terhességi cukortol. Nem mindig jön ki terheléskor. De kb 500gr-mot tudnak tévedni. De itt tényleg a fej is nagy.
Doki mondott valamit?
6/24 anonim válasza:
Nekem amúgy végig kisebbet mondtak, aztan 3910 lett 🙂😂
7/24 anonim válasza:
Fiamat is ekkorának jósolták. 3200al született 2 nappal a kiírt előtt.
8/24 anonim válasza:
34 hetesen 3 kg nem olyan óriási, nekem nagyobbnak tippelték és végül 40+1 hetesen 3700 grammal született. Az óriás baba nem itt kezdődik, arról nem beszélve, hogy simán lehet jóval kisebb is, ez csak tipp.
9/24 anonim válasza:
Nálam teliben 1 kilót tévedett az uh.
3600gre mérték reggel, 10órakkor 2600gal született meg
10/24 anonim válasza:
A fiamat 38.héten 4 kg-nak becsülték, azt mondták, hogy biztos, hogy óriási baba lesz. A 39.héten született 3400 g-mal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!