Van összefüggés a has nagysága és a baba súlya között? Úgy értem, ha vkinek nem éppen óriás a hasa a 9. hónapra, annak kicsi babája születik, vagy ez nem törvényszerű?
Szia!
Én tegnap voltam 36 hetes, voltunk UH-on és NST-n. Az átlagosnál kisebb a pocakom, viszont a kislányom súlybecslés alapján 2950 gramm. Beszélgettem NST közben a másik kismamával, szintén 36 hetes, jóval nagyobb a pocakja az enyémnél, és neki 2200 grammot becsültek. Szóval szerintem sincs összefüggés. Nekem azt mondta a doki, h nagy mértékben függ a pocak mérete attól is, hogy helyezkedik a baba, van, akinél "szétterül" két oldalra, annak kisebb a hasa, van, akinek középen "összekuporodik", annak pedig nagyobb a pocija. :)
Nincs összefüggés:)
Én 40+4re szültem a kisfiam, és még akkoris azt mondták a kórházban, hogy elég pici a pocakom.
Doki is a 35. hét után célozgatott a kis pocakra, de azzal magyarázta, hogy magas vagyok.
3750 g és 59 cm lett a babám.
Másnak kb. 6 hónaposan van akkora pocakja, mint nekem szüléskor volt.
A 22.héten kezdett el vmi kis dudor látszani, addig meg nem mondta volna senki, hogy babát várok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!