Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek, hogy a második gyerekem...

Félek, hogy a második gyerekem kislány lesz?

Figyelt kérdés
Nagyon kisfiút szeretnék megint, teljesen bevagyok parázva, hogy kislány lesz. Más is érzett így?
2020. nov. 1. 23:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
42%
Biztos vagyok benne, hogy a kérdezőnél is első szempont volt az egészség... Tehát szerinted nem vágyhatunk egyik vagy másik nemű gyerekre? Talán egy picit nekünk a kislány fele billent a mérleg, nem tudtam elképzelni magam fiús anyukaként. Na, hát fiam lesz, természetesen így is a legboldogabb vagyok, jobb belátásra tértem. De még mindig azt gondolom, hogy ezek emberi dolgok.. hát ez legyen a legnagyobb hibánk a kérdezővel. Örülök, hogy te viszont velünk ellentétben ennyire intelligens és racionális vagy :) minden jót!
2021. jan. 15. 06:55
 22/22 anonim ***** válasza:
68%
Egy dolog vágyni egy bizonyos nemű gyerekre, meg egy másik amit a kérdező ír, hogy "teljesen be van parázva" hogy lánya lesz....
2021. jan. 15. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!