Hol találok olyan oldalt ami kiszámolja hogy kisfiu vagy kislány lesz a gyerekem?
Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 15:46
2/8 anonim válasza:
csak ebbe ne éld bele magad,mert mi is e szerint csináltuk a fiunkat,akiből egy szép kislány lett:)
3/8 anonim válasza:
Nekünk ez alaján lányunk lenne, de az uh alapján tuti kisfiú:)
4/8 anonim válasza:
Ciklus.hu
Nekem bejött a kisfiú.
23 hetes kismama
5/8 anonim válasza:
Nekünk fiú helyett kislányunk lett:)
6/8 anonim válasza:
Ezek a naptárak 50-50%-ban jönnek be. :)
Úgyhogy inkább várd meg az UH-t mielőtt megvennéd a rózsaszín/kék babakocsit.
7/8 anonim válasza:
Jópofa ez a naptár, de én nem bízok benne! Pláne mert nem tudom biztosan a fogantatás időpontját! De az én számításom szerint augusztus első napjaiban,de viszont ha mégis július, akkor már más lesz a naptár szerint a neme...
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én hallottam a kínai fogamzásnaptárról, amiről több fórumban sok pozitívat olvastam. Írd be a Google-ba, keress rá, és talán neked is bejön...azért a születés előtt semmi sem biztos (remélem, nem ez is egy vacak kínai "termék" :-) )
Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!