Félek, hogy a második gyerekem kislány lesz?
Figyelt kérdés
Nagyon kisfiút szeretnék megint, teljesen bevagyok parázva, hogy kislány lesz. Más is érzett így?2020. nov. 1. 23:14
1/22 anonim válasza:
Mindenki, aki leragad a részleteknél és nem látja a nagy képet egészben.
2/22 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy egészséges legyen?
3/22 anonim válasza:
Marhàra nem érdekel mi lesz.
Legyen 2 keze, 2 làba, se több se kevesebb!
4/22 anonim válasza:
Inkább legyen fiú de mondjuk beteg? Ne legyen annál nagyobb bajod az életben azt kívánom, minthogy esetleg lány gyereked születik.
5/22 anonim válasza:
Nem, en nem ereztem igy. Nekem mindegy volt.
6/22 anonim válasza:
Soha nem akartam lányt, az első az lett, így jártam 🤷♀️
7/22 anonim válasza:
Én is hasonlóan voltam, csak én kislányokat akartam. A 2. szívbetegen született, szívesen elcserélném az első pár hetünket egy egészséges fiúbabára. Hála Istennek, viszonylag könnyen megúsztuk, már teljesen rendben van, de a 3. és 4. babánál már annyira nem izgatott a nemük, hogy elmondani sem tudom...
8/22 anonim válasza:
Panaszkodtam, hogy nincs cipőm, amíg nem találkoztam olyannal, akinek nincs lába.
9/22 anonim válasza:
Másfél évig, míg nem kerültünk a meddőségibe, mindenáron lányt akartam. Most már mindegy, csak legyen gyerekünk.
10/22 anonim válasza:
Nem voltam így. Sokkal fontosabb, hogy egészséges legyen. Persze egy kislány után vágytam egy fiúra is (eddig fiút mondtak minden vizsgáltnál), de ugyanúgy örülnék lánynak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!