Hány emberről tudtok a közvetlen környezetetekben, akinek kislány után kisfia született? Mennyire gyakori ez? Egy ismerősöm szerint sokkal gyakoribb ui. Hogy egynemű gyerekek születnek.
Rengeteg lánynak van báttya és fiúnak húga, akkor az mi?
Én, exférjem, gyerekeim, barátaink1, barát 2, barát 3, stb, szomszéd stb., stb, stb.
Minden variáció nagyon gyakori.
Szerintem mindig olyan nemű születik,aki épp dominánsabb akkor a kapcsolatban. Vagy jobban akar gyereket.(apa/anya)
Arra is van elméletem, miért?
Ha a férj van előnyben, akkor anyu mindig sósat főz, meg húst hogy kedvében járjon, s fiú lesz(mindenki el van savasodva) ha meg anya van fölényben, akkor folyton édességet esznek meg tésztát, tejet és főzeléket, ilyen lágy dolgokat, és leány lesz.
Szerintem nagyon gyakori. Ugyanannyi az esélye mint annak, hogy egyneműek lesznek a gyerekek.
Mi hárman vagyunk 2 nagylány egy kisfiú.
Tesóméknál sorrendben 1 lány 1 fiú.
Nálunk mindhárom gyerkőc időzítéssel készült,és mindháromszor olyan nemű lett amilyet akartunk.
1 fiú 2 lány.
Nekünk először egy lányunk született, utána egy fiunk. Most várjuk a harmadikat, Ő még "kakukktojás".
Nekem egy testvérem van, egy bátyám, másfél év van köztünk. Anyukámnak is egy bátyja van, köztük 3 év a korkülönbség.
Eddig mindenkinél a családban egy lány, egy fiú a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!