Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mással is volt olyan, hogy...

Mással is volt olyan, hogy terhessége alatt undorodott a saját "szagától"?

Figyelt kérdés
Elég bután hangozhat, de rendszeresen úgy érzem, mintha meg lennék izzadva és büdös lennék. Hányingerem van ettől. Páromat többször kérdeztem, sőt anyukámat is :DDD (szegények..) Ők nem éreznek rajtam semmit sem.
2020. okt. 29. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Én is izzadok állandóan, de azért nem undorodtam szerencsére. Még most is egy pántos selyem hálóingben alszok és még a pokrócot is lerúgom magamról olyan melegem van éjjel 20 fokban is 😁. A férjem szegény meg megfagy. Azt mondták a szülés után még egy darabig így lesz. 37+6 hkm
2020. okt. 29. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A terhesseg alatt nem tapasztaltam de szules utan te joeg... mint egy oroszlanbarlang 😂 2 honapja szultem es mar fokozatosan jobb. Az elso par hetben durva a hormonok brutalisan dolgoztak. Napi 3x furodtem 😂
2020. okt. 29. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanezzel küzdök, pedig hiába használok izzadásgátlót és sprayt, ha egyszer leizzadok, akkor el tudok ájulni magamtól. Néha még fürdés után is büdösnek érzem magam.😅 12+4 hetes km
2020. okt. 29. 12:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Az a durva, hogy én már akkor nagyon érzékeny voltam a szagokra, mikor még nem is tudtam(csak sejtettem), hogy baba lesz.

Remélem, szülés után változik a dolog.

Köszönöm az eddigi válaszokat! 😁

2020. okt. 29. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt nem volt gond, de szülés után! Valami borzasztó! 1,5 éve szültem, de még nem múlt el (Szerintem. A férjem nem érez rajtam semmit. )

Izzadásgátló+deo+ néha parfüm. Egyszerűen elviselhetetlenül izzadok.

2020. okt. 29. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt semmi nem volt. Szülés után.. hát,én soha nem voltam izzadós,még a szaunában is száraz voltam..

Most sem izzadok sokat,viszont iszonyat szagos. Mivel a baba velem alszik én nem használok jelenleg sem deót,parfümöt meg pláne. Páromat nem zavarja,szerinte ez semmi. Nyilván ha nagy ritkán kimozdulunk,akkor összeszedem magam de szinte sehová nem járunk.

2020. okt. 29. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Terhesseg alatt en a férjem illatát nem bírtam elviselni. 2.trimeszter elején es a 3.trimeszter végén. Hányingerem lett. Nem izzadság volt, hanem szimplán az illata. Terhesen valamiért nem birtam elviselni.

Érdekes, a kv-t sem. Pedig Barista a vegzettsegem.:)

Szülés után férjem is és én is nagyon büdösek voltunk, s mondta a védőnő, hogy azért, mert dolgoznak a hormonok hogy az újszülött baba tudja, hogy kik a szülei. Azért sem szabadna elvileg használni illatos tusfürdőt es dezodort. Csakis illatmenteset.

Szóval készülj, ha most büdöset érzel, szülés után ki fogsz akadni.:D

Kellemes babavárást! :)

2020. okt. 30. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!