Kertes házas kismamák, saját medencében mertek fürödni?
Ha a medence rendes szűrővel, és tablettával el van látva, rendszeresen tisztítva van, akkor lehet kismamáknak benne fürdeni?
Tudom, a természetes vizek jobbak, de saját medencébe azért nem áztatja bele más idegen a bacijait :)
Saját kádamban se fürödtem egyik terhességem alatt (csak zuhany) ;)
Mert hajlamos vagyok fertőzésekre, volt gond terhesen is.
De aki nem az, többet bevállalhat.
Saját medencében fürödtem, az orvosom engedélyével. Annyit kért hogy egyszerre ne több órát áztassam benne magam.
Arra azért odafigyeltem hogy amint kijöttem mentem zuhanyozni és tiszta ruhát vettem. Nem hagytam magam megszáradi a vizes fürdőruhában.
Persze, nyilván én is kibírom, csak ha nem muszáj a 40 fokot kibírnom medence nélkül akkor nem szívatom magam :-D
A kádunkban én sem fürdök, de nem a higénia miatt, hanem mert ott valahogy csak a forró fürdőt szeretem, ami a hőmérséklet miatt most nem ok. De a medence kellemes hűvös és a szűrő meg a tabi miatt elvileg tisztának is kellene lennie :) Csak a fiam és a férjem fürdik benne tőlük nem kapok el semmit.
Gynopatch tapasszal simán lehet :)
Szépen lezár ott mindent.
Én kádban fürödtem végig, semmi baj nem lett terhesség alatt sem. Medencébe valamiért nem mertem, de amúgy sem vagyok nagy pancsolós
Szerintem ha semmi problémád nincs, nem vagy fertotesre hajlamos nyugodtan lehutheted magad.
Nahát kedves 6-os ilyen tapaszról még nem is hallottam! :-) Micsoda találmány, köszi a tippet.
Hétfőn rákérdezek azért a nőgyógyászomnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!