Mikor kezdtétek saját magatokon látni, hogy picit is kereskedik a pocakotok?
Én nagyon vékony testalkatú nő vagyok, ezért én már azt gondolom, hogy a 6-7. héten láttam, hogy kerekedett a pocim, mivel kocka hasam volt mindig is. De sok helyen azt olvasom, hogy ilyenkor ez még inkább a puffadás, bent maradt vér stb. Ti mit gondoltok?
Most vagyok 8 hetes, és még mindig nagyjából ugyanakkora, mint amikor észre vettem. Akkor ez még mindig csak puffadás, és nem a méhem nő?
Igazából az érdekelne, hogy más nagyon vékony nők mikor kezdték látni saját magukon.. :)
A franc se tudja.
Én világéletemben vékony voltam bár most felszedtem végre a terhesség előtt pár kilót és maradtam vékony, viszont pont pocakra híztam egy kicsit.
Most 12 hetes vagyok, 1-1,5 kilót fogytam eddig hányás miatt, és tudom, hogy ilyenkor elméletileg még az égvilágon semmi nem látszik első gyereknél, ettől függetlenül pont tegnap kérdezte meg egy kolleganő halkan a pocakomra célozva, hogy "csak nem gratulálhat?" :D
De én is picit nagyobbnak látom, mint eddig, nem nagyon, csak ha olyan ruhát veszek fel, mintha kezdene látszani. Pedig esküszöm, azt gondoltam, még vékonyként is leghamarabb 16.-17. hét körül fogja bárki észrevenni.
Hú, hát akkor én nem tudom mit látok..
amúgy azt is hallottam, hogy attól is függ, hol tapad meg a magzat, van akinek hátul(a háta felöli részen) és annak később látszik, van akinek elől, és annak sokkal előbb, de biztos genetika is ezek szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!