Mikor kezdtétek saját magatokon látni, hogy picit is kereskedik a pocakotok?
Figyelt kérdés
Én nagyon vékony testalkatú nő vagyok, ezért én már azt gondolom, hogy a 6-7. héten láttam, hogy kerekedett a pocim, mivel kocka hasam volt mindig is. De sok helyen azt olvasom, hogy ilyenkor ez még inkább a puffadás, bent maradt vér stb. Ti mit gondoltok?
Most vagyok 8 hetes, és még mindig nagyjából ugyanakkora, mint amikor észre vettem. Akkor ez még mindig csak puffadás, és nem a méhem nő?
Igazából az érdekelne, hogy más nagyon vékony nők mikor kezdték látni saját magukon.. :)
2020. szept. 30. 13:23
12/18 anonim válasza:
Mar az 5. héttől szűk volt minden nacim, persze akkor még a puffadástól. Most a 14. héten ugyanakkorának látom (mint akkor puffadással :) ) Egyértelműen kerekedik, és két hete megvettem az első terhesnacit is. 🤰🏼
(172cm/55 kg, Első baba)
13/18 anonim válasza:
Vékony alkat vagyok egy picike pocakhájjal. Első terhességem már a 6. héten kiszúrták azok akik értenek hozzá (akkor kb 2 napja tudtam, hogy terhes vagyok)...a 8. héten kiderült, hogy 2 pocaklakó van. 12 hetes terhesen már titkolni sem tudtam volna. Mostani terhességem is elég hamar látszódott...szintén kiszúrták a sas szeműek, hogy valami van. Most csak 1 baba van, mellső falon tapadt.
14/18 anonim válasza:
6-7 hetesen már én is láttam magamon, de nem éreztem puffadtnak magam. Majd 8. héttől mintha kisebb lett volna pár hétig, 10-11. héten meg hirtelen akkorát kerekedett,hogy már nemcsak én láttam magamon,hanem más is észrevette rajtam.
16/18 anonim válasza:
Most volt a 12 hetes vizsgálat de nagyjából már 2 hete szorít a rendes nadrágom. Bár egyelőre picit olyan, mintha folyton teleettem volna magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!