Mi lehet a bajom? 23 hetes vagyok. Terhességem elejétől fennt áll a probléma, mégsem tudom mitől lehet. Tipp, esetleg saját tapasztalat?
Én is megjártam már a urológust, csípett és feszített mikor pisiltem.
Vizelettenyésztést is csináltak, de semmit nem mutatott.
Nőgyógyásznál voltam, ott is csináltak tenyésztést, de rendben vagyok.
Azóta rájöttem, hogy a kis babó nyomja a hugyhólyagom annyira lent fekszik, és ezért érzem ezt :)
36 hkm.
Kedves első, pontosan mi az amit ki kell iktatnom az étrendemből? Glutén mentesen étkezem mert cölis vagyok, és epe homok miatt próbállom tartani azt is(zsírosat nem és puffasztó dolgokat sem), megvallom kicsit nehézkesen, mert a GM étrend mellett nehéz ennem bármit is, alig van étvágyam, örülök ha valamit magamba tudok tuszkolni. Igen, reggel 1 kávé megvan a migrén miatt. :)
Kedves második, igen, nekem is gyanum van erre, de igazából a terhességem legelejétől. Megcsináltam a tesztet, és kb 1-2(nem emlékszem pontosan, nem akarok hazudni) hetére rá már meg volt a probléma . Akkor még szinte nem is volt súlya. Így is lehet? :)
Második vagyok!
Lehetséges, nekem is szinte az elejétől volt, aztán ahogy nőt úgy erősödött, akkor kezdtem igazán figyelni rá!
Több helyen olvastam, hogy sok kismama küzd ezzel, lehet, ahogy idősebb leszel jobban kifogod érezni, hogy nyomódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!