Kinél mikor volt? Tapasztalatokra lennék kíváncsi,akik a második babájukat várják/várták.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi akik már a 2.vagy 3.babájukat várják/várták.
Most vagyok 8hetes méret alapján,de menzesz alapján 9hetes,2.babát várom,az elsőnél a 16.héten indult meg az előtejem.
Kinek mikor indult be az előteje?
A másik kérdésem,épp hogy látszik valami a hasamon,persze ez nem gond mivel még fiatal terhesség,kinek mikor kezdődött a gömbölyödés?
Mármint,hogy lehessen azért már látni,hogy várandós az illető.
Azt hallottam 2.tól elöbb növekszik a pocak kb 12.héttől.
Nekem az első két terhessegnel pucéran már 15 hetesen láttam magamon, de ügyes oltozkodessel 24. hétig nem látszott. Most a harmadikkal se látszik 12 hetesen.
Elotejem nem volt. Sztem az nem is átlagos.
Egyikőjüknél sem volt előtejem, de utána fürödtünk a tejben.
Az első terhességem 20. héten kezdett el látszogatni, a második 12 hetesen már rendes kismama hasnak nézett ki. 7 hónapos terhesen akkora volt a hasam vele, mint az elsővel a legvégén. (Pedig csak 8 és 9 kiló jött fel mindkétszer és csak 200 g különbség volt a születési súlyuk között.)
Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek a válaszát. :)
Ezekszerint,nem mindenkinél van/volt előteje.
És ezekszerint a has formája is más mindenkinél,de azért a legtöbbnél korán látható már.
Nekem az elsőnél már korán látható volt,kb a 14.héttől már szépen gömbölyödött.
Most nem tudom,hogy lesz,de már várom hogy szépen látható legyen. :)
Várom még a tapasztalatokat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!