Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, babát várunk ,...

Terhes vagyok, babát várunk , de sajnos én is és a párom is elveszítette a munkáját van megoldás?

Figyelt kérdés

Márciusban vesztettem el a munkám. Azóta csak ezt a havi 22 ezret kapom. Párom szintén a napokban került lapátra a vírushelyzet miatt.

2 hónapot dolgozott annál a cégnél ahol volt. Elégedett volt mindennel, de hiába kérte, hogy ne rúgják ki inkább csökkentsék a bérét, de egy multit ez nem nagyon izgat ahogy látom. Jelenleg ott tartunk, hogy se neki se nekem nincs kilátásban munka. Én meg lassan a teljes pánik határán vagyok, hogy itt vagyunk a tél előtt munka nélkül. Bárom rajta van azon, hogy minél hamarabb találjon máshol állást, de egyelőre sikertelenül. Engem meg sehova sem vesznek fel amint meglátják, hogy terhes vagyok.

2020. okt. 10. 12:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom hogy csongradban mi a helyzet de nalunk kb minden lidl, aldi, tesco keres arufeltolto/ penztaros poziba embert. Oke lehet h nem ez elete allasa, de jobb mint a semmi. Kozben meg kereshet mast.
2020. okt. 10. 13:41
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
Felelősségteljes gyermekvállalás. Terhesen a kutya nem fog alkalmazni. Szegény párodon nagy a nyomás, hogy munkát találjon és eltartsa a várandós asszony meg a leendő gyerekét. Ha ezek után melletted marad, becsüld meg azt az embert.
2020. okt. 10. 13:49
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Te szinte biztosan nem fogsz munkát kapni, nagyon max ha valahol feketén alkalmi munkát. De azt nem az állásportálokon fogod megtalálni. En a helyedben ha lesz fa penzetek elvégeznék majd valamit amíg otthon leszel. Csak jobb egy szakma.
2020. okt. 10. 13:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi az esélye, hogy te munkát találj, ha eddig nem sikerült.

A férjednek viszont muszáj lesz, mert valamiből meg kell élni. Csongrádon vagy Szentesen próbálkozzon, hátha.

Neki milyen végzettsége van?

2020. okt. 10. 13:55
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

12

Pesze gondolom a pasi nem is volt ott mikor készült a gyerek, meg mikor döntöttek arról hogy megtartsák...

2020. okt. 10. 13:56
 16/24 anonim ***** válasza:
18%

15!

Vagy ott volt, csak úgy tudta asszonyka gyógyszert szed. Nem ez lenne ám az első "véletlen" becsúszott terhesség munkanélküli nőnél

2020. okt. 10. 13:57
 17/24 anonim ***** válasza:
45%
#15: Való igaz, hogy a csávó is benne volt (szó szerint), feltéve, hogy az asszony nem egyedül döntött a gyerekről. Azért világjárvány idején, bizonytalan agyagi háttérrel és fél keresettel jobban át kellett volna ezt gondolni, ezért írtam, hogy felelősségteljes. Azonban a pasi így is dönthet úgy, hogy otthagyja a nőt a legnagyobb kakiban, bár az elég gerinctelen lenne.
2020. okt. 10. 14:05
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

Persze olyan nincs, hogy a pasi nem húzza fel a gumit, csak olyan nő van, aki nem szedi a gyógyszert:D

Ettől függetlenül KETTEN döntöttek a baba megtartása mellett.A szegény pasinak volt lehetősége, mondhatta volna azt is, hogy ő nem.

Azt se tudod mennyi ideje vannak együtt, semmi mást nem tudsz minthogy mindketten érettségi bizonyítvánnyal vannak, a pasinak van egy vízügyi okj vizsgája, meg hogy terhes a kérdező 26.hetes.Ebből semmi nem derül ki a kapcsolatukat illetően.Miért kell mindenképp epét okádni.Mióta bejött ez a vírus több mint 100.000 ember vesztette el a munkáját...biztos nem egyedül vannak ezzel a nagyon szar helyzettel.Miért kell még gyorsan belerúgni kettőt? Jobb neked ettől?

2020. okt. 10. 14:08
 19/24 anonim ***** válasza:
28%

18!

Hát a férfi véletlenül nem tudja elfelejteni felhuzni és átverve a nőt teherbe ejteni, ellenben a nő simán megoldja ám. Dönteni se feltétlenül dönthet a férfi ha a nő "nem veszi eszre" csak amikor már késő elvetetni.

Nem rúgott bele senki, csupán az a kérdés, mit lehet várni olyan emberektől, akiknek nincs végzettsége 30 evésen, egyiknek sincs munkája, a nő munkanélküliként esett teherbe. Magyaran itt nem éppen egy felelősségteljesen gondolkozó párról van szó, aki épp egy nehéz periódusban van de majd kilábal, hanem egy olyan párról, aki majd lesz valami alapon funkcionál. Esélyes, hoyg nem is oylan régóta vannak együtt se.

2020. okt. 10. 14:25
 20/24 A kérdező kommentje:

4 éve vagyunk együtt, tervezve volt a baba, viszont azt nem kalkuláltuk bele, hogy engem is lapátra tesznek meg a páromat. Mert eléggé ígéretesnek tűnt a legutóbbi munkahelye.

Nem akartam gerjeszteni vitát csak egy kis ösztönzést szerettem volna, meg nem volt kivel megosztanom ezt a feszültséget.

2020. okt. 10. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!