Terhes vagyok, babát várunk , de sajnos én is és a párom is elveszítette a munkáját van megoldás?
Márciusban vesztettem el a munkám. Azóta csak ezt a havi 22 ezret kapom. Párom szintén a napokban került lapátra a vírushelyzet miatt.
2 hónapot dolgozott annál a cégnél ahol volt. Elégedett volt mindennel, de hiába kérte, hogy ne rúgják ki inkább csökkentsék a bérét, de egy multit ez nem nagyon izgat ahogy látom. Jelenleg ott tartunk, hogy se neki se nekem nincs kilátásban munka. Én meg lassan a teljes pánik határán vagyok, hogy itt vagyunk a tél előtt munka nélkül. Bárom rajta van azon, hogy minél hamarabb találjon máshol állást, de egyelőre sikertelenül. Engem meg sehova sem vesznek fel amint meglátják, hogy terhes vagyok.
De te terhesen veszítettem el az állásod? Mert azt nem lehet. Vagy előtte?
Figyelj. Nyugodj meg. Mely levegő. Rendben lesztek. A párod fog találni munkát te pedig beszélj egy tb-sel hogy a te munkaidoddel, ellatasaiddal igenyelhetsz e barmi mást, mint GYES. Nyugi. Legrosszabb esetben egy éves kora körül bolcsibe adjatok és te visszamesz dolgozni.
Most már mindegy, de minek kellett megtartani a semmire? 30 evésen nulla végzettséggel kb a semmire gyereket vállalni...
A párod ezelőtt mit dolgozott? Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!