Dorka9017 kérdése:
Kisfiú vagy kislány lett azoknak akik a termékeny időszakban minden nap együtt voltak?
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan anyukák tapasztalata érdekelne; akik a termékeny időszak minden napján (nagyjából 5-6nap) minden nap voltak együtt ; kisfiú vagy kislány lett a baba? Nincs semmi oka; hogy egyik vagy másik nemet szeretnénk; csak nem mutatja meg magát a kicsi pocaklako és így a vége már minden féle tipp és ötlet jött .. és egyesek azt mondják ha a peteérés napján is voltunk együtt tuti fiú; de igazából ha meg tüneteket nézek teljesen lányra hajaz :) szóval van az az elmélet mi szerint valóban peteérés napján kisfiú lesz; de ez nem csak akkor működik ha csak aznap voltak együtt? Illetve kíváncsi vagyok kinek mi jött be esetleg hasonló helyzetben.2020. okt. 8. 20:08
11/18 anonim válasza:
Ovulació elotti 5 napban es utana még 2 napig voltunk együtt, lany lett.
Masodikkal csak az ovu elott kb. 12 órával, o is lány lett. :)
12/18 anonim válasza:
Ovu előtt 4 nappal voltunk együtt kislány lesz. :)
14/18 anonim válasza:
Ovu előtt 3 nappal voltunk együtt, illetve pont ovukor (ovu teszt alapján) és kisfiú lesz :) utána nem voltunk együtt kb 3 napig mert halvány volt a teszt már...
15/18 anonim válasza:
Peteérés napján voltunk együtt, kisfiúnk lesz :-)
16/18 Lina63 válasza:
Szia. Pé előtt, és elméletben fiú lesz😊 (más eü okból jegyeztem meg). A lányom meg fogalmam sem volt, hogy mikor foganhatott😄
17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok ; gondoltam megírom hogy végül kislányunk lett :)
2020. dec. 29. 00:01
18/18 anonim válasza:
Szia! Gratulálunk a kislányotokhoz! 💗 Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!