Dorka9017 kérdése:
Kisfiú vagy kislány lett azoknak akik a termékeny időszakban minden nap együtt voltak?
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan anyukák tapasztalata érdekelne; akik a termékeny időszak minden napján (nagyjából 5-6nap) minden nap voltak együtt ; kisfiú vagy kislány lett a baba? Nincs semmi oka; hogy egyik vagy másik nemet szeretnénk; csak nem mutatja meg magát a kicsi pocaklako és így a vége már minden féle tipp és ötlet jött .. és egyesek azt mondják ha a peteérés napján is voltunk együtt tuti fiú; de igazából ha meg tüneteket nézek teljesen lányra hajaz :) szóval van az az elmélet mi szerint valóban peteérés napján kisfiú lesz; de ez nem csak akkor működik ha csak aznap voltak együtt? Illetve kíváncsi vagyok kinek mi jött be esetleg hasonló helyzetben.2020. okt. 8. 20:08
1/18 anonim válasza:
A peteérés napján voltunk együtt vagy elöző este, ezt nem tudom pontosan és kisfiú lett.
2/18 anonim válasza:
Kislány lett, olyan időszakunkat éltük amikor hetekig naponta többször is szexeltünk (a férjem hosszú külföldi üzleti útról tért haza).
4/18 anonim válasza:
Így a termékeny időszak minden napján többször voltunk és kisfiú lett. Amúgy a férjem kislányt szeretett volna elsőnek és Dorka lett volna a neve (csak mert látom téged is így hívnak 😃) , de csak azért mert neki nem volt nővére. Most próbálkozunk a másodikkal, reméljük ez most Dorka lesz. 😄
5/18 anonim válasza:
Előtte, aznap, utána is voltunk együtt, fiú lett.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tapasztalatokat ; hát Úgy látom akkor teljesen változó kinek mi jött be; de ezek szerint jól gondoltam; hogy ez a dolog a peteérés napján való együttlétet illetően inkább csak akkor hoz biztosabban fiút; ha csak akkor van együtt a pár; nem pedig előtte is . Egyébként csak azért mert egyik ismerősöm folyamatosan arról akart meggyőzni; hogy de így csak fiú lehet. Én a lelkem mélyén kislányt érzek; de néha elbizonytalanodok ; talán már csak a születésekor mutatja meg; ki lakik bent :) A Dorka nevet nálunk ha kislány lesz viszi tovább egyébként; de fiú nevünk is van ;igaz azt nem apáról kapja ha kis hercegunk lesz végül :)
2020. okt. 8. 22:31
8/18 A kérdező kommentje:
4/7 es válaszoló szorítok; hogy sikerüljön és Dorka legyen nálatok a kistesó :)
2020. okt. 8. 22:36
10/18 anonim válasza:
Köszönjük szépen! Aranyos vagy 🥰 nektek pedig jó egészséget 😊 (4/7 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!