Akik túlhordták a babájukat, fiú volt vagy kislány?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy valamiért a kisfiúkat hordják inkább túl, és az ismeretségi körönben is így van. Csak szimplán érdekel. :)2020. szept. 1. 08:46
2/30 anonim válasza:
Fiú
11 nappal hordtam túl 30-35 fokos melegben
De akkor sem magától indult meg szóval még simán jól érezte magát oda bent:D
3/30 anonim válasza:
2 lány, egy fiú. Mindhárman a kiírt dátum után születtek.
4/30 anonim válasza:
Lány, de nálam is csak 4 napot dobott rá :)
Illetve elvileg én is 2 nappal később érkeztem, mint "kellett volna", pedig hát én is lány vagyok :D
5/30 anonim válasza:
Lány, egy héttel túlhordva. A fiú három nappal elöbb született.
7/30 anonim válasza:
Én túlhordott baba voltam, lány. Féltesóm túlhordott baba, fiú. Szerintem semmi összefüggés nincs..
8/30 anonim válasza:
Egyik felsorolt példa sem túlhordás, csak terminus túllépés. Egyébként nekem is lány.
9/30 anonim válasza:
Egyiket se hordtam túl 1 fiú 1 lány. A húgom mindhármat túlhordta, 2 lány 1 fiú. A sógornőm a nagyot nem hordta túl a kicsit túlhordta, mindkettő fiú.
10/30 anonim válasza:
Kislány 🎀 egy héttel maradt tovább bent, utána indították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!