Akik túlhordták a babájukat, fiú volt vagy kislány?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy valamiért a kisfiúkat hordják inkább túl, és az ismeretségi körönben is így van. Csak szimplán érdekel. :)2020. szept. 1. 08:46
11/30 anonim válasza:
Fiú 12 nappal a kiírt után indította. Jól érezte magát bent :D
12/30 anonim válasza:
Mindkét gyermekem terminus túllépéssel született, túlhordás 42. héttöl van.
Fiú 40+6
Lány 40+2
13/30 anonim válasza:
Mind a kettőnél átléptük a terminust. Fiú 40+5 indítva, lány 41+3.
15/30 anonim válasza:
Lány 40+6. De indították már. Ki tudja meddig maradt volna...
16/30 anonim válasza:
Nekem a fiam nem akart megszületni. 9 helyett 10 hónapig hordtam ki. Igen, plusz 1 hónap. Úgy volt, hogy megindítják előbb, de végül nem akarták. Amikor már a 10 hónap is letelt, akkor mondta az orvosom, hogy most már nincs mese, megindítja a szülést, különben sose születne meg. Mivel 10 hónapot voltam terhes, ezért átlagnál nagyobb baba volt, 4,6 kilósan jött világra.
17/30 anonim válasza:
#16 hol szültél? Még a legrugalmasabb kórházban, amiről tudok is megindítják legkésőbb a 42. hét utáni napokban. A legtöbb kórházban a 41. héten már indítanak. Hol engedték kihordani 44. hétig? :O
18/30 anonim válasza:
Fiú. 40+3. Ő de elegem volt belőle 😀 de barátnőm a kislányát hordta túl, másnap már indították volna épp elkerülte. Nővérem koppra kiírt napon szült kislányt. Szóval azért ok sem siettek el.
19/30 anonim válasza:
Hu 16 az durva. Nekem a 40+3-mal is komplikációk lettek. El is határoztam, következő gyereket egy nappal sem vagyok hajlandó tulhordani a 40. héthez képest. En ezt meg egyszer nem csinálom végig... inkább szedjék ki császárral, de en nem álldogálok inkubator felett soha többet, ha egy mód van rá.
20/30 anonim válasza:
16: a férjemmel is ez volt, ő nem magyar egyébként és ez nem is Európában volt. Egy hónappal hordta túl anyósom, nagy baba lett ő is 4 kg feletti, anyósom rengetegszer elmondta, hogy a legdurvább szülése volt, iszonyatosan megszenvedett vele de világra hozta természetes úton. Le a kalappal előttetek, hogy ezt a 10 hónapot kibírtátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!