Kisfiú vagy kislány?
szerintem később jobban fog látszani
anyám az utólsó ultrahangon tudta meg (amikor velem volt terhes )
Szerintem ha 18 hetesen lanyt mondtak akkor valoszinu hogy lany lesz. En kisfiut varok de 16 hetesen mar nekunk is kiszurta a szemunk az ultrahangon, teljesen egyertelmu volt hogy fiu.
36hkm
Egy igazán jó géppel és szakemberrel 12 hetesen ugyanúgy meg tudják a lányt is mondani mint a fiút, persze ha a gyerek is akarja :-D
Nekem a Czeizelben 12 hetesen lányt mondtak és lány is lett (prena vérvétel megerősítette). Szerintem a te esetedben a 18 hetesnek kell inkább hinni, akkor már jóval nagyobb és jobban látható.
Majd menj el 4D ultrahangra, ott ha szerencséd van tuti bizonyítékot fogsz látni, plusz hatalmas élmény. 🥰
Nálunk a 19.héten mondták hogy 99,99% hogy fiú, most a 4D viszont már 1000%-ra mondták és kép is készült róla 😊 Az Uh-os hölgy is mondta, hogy ilyen csomagja nem lehet a lányoknak. 😁
7-es kérlek hagyd ezt a jajjj nem olyan nemű dolgot.
Lehet hogy közhely, de fő az egészség. És ez annyira igaz. Ha lányt akarnál és az is lenne csak beteg az jobb lenne mint egy egészséges kisfiú? Nyilván nem. És miért? Mert a lényeg, hogy egészséges legyen. Nekem 3 fiam van. Nyilván nem lett volna rossz egy csajszi, de örülök hogy három egészséges zsivány fiam van.
Fel a fejjel és gondolj erre.
Kérdező inkább a 18 hetesnek hinnék. Bár nekünk mind a háromszor már a 12 hetesen látszott a csomag és egyértelmű volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!