4/21 A kérdező kommentje:
Komolyan. Nem az èn kèrdèsem az első ilyen ès nem is az utolsò. Csak egy vèlemènyt kèrdeztem de ami igaz meg is kaptam őket
Köszönöm a vàlaszokat. 😊😊 az elmùllt hetekben màr volt kisfiùnak is mondva ès kislànynak is. Ezèrt elbizonytalanodtam csak is ezèrt èrdekelt.
2020. jan. 11. 01:17
6/21 anonim válasza:
Miert nem kerdezed a dokit, az ultrahangon?
7/21 anonim válasza:
Ha nem karikázod be lett is volna min gondolkodni, így semmi nem látszik.
8/21 anonim válasza:
Nem, nem 50-50 % hanem 51-49 % a fiúk javára, mivel több fiú születik mint lány.
Kérdező, ebből a képből nem lehet megmondani, az orvost kérdezd. Ha ezt már megetted és nem adott neked választ, akkor mit vársz tőlünk?
9/21 anonim válasza:
Ha nem törölted volna ki a kép felét, könnyebb lenne.
10/21 anonim válasza:
Remélem azért érzed, hogy nem vagy teljesen normális és nem leszel olyan anyuka, aki teletolja majd a facebookot is a gyerek pancsolós meztelen képeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!