Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 12. heti UH-n kisfiút...

Ha a 12. heti UH-n kisfiút mondtak, akkor az már tuti kisfiú marad?

Figyelt kérdés

4 D ultrahangon voltam magánrendelőben. A dokinő mondta, hogy ilyenkor még csak tippelni tudnak, nem tud biztosat mondani, mutatta azt a bizonyos csíkot, a nubot, azt mondta, annak az állása alapján szokták kisfiúra vagy kislányra mondani ilyenkor, hiszen herezacskók még nem látszanak, nem mondhatja egyértelműre, hogy fiú.

Persze, én is ismertem a nub theory-t eddig. A nub "felfelé" állt, bőven több volt, mint 30 fok, ez alapján mondta, hogy 70%-ot ad a kisfiúra.

De azért én úgy látom, ahol kisfiút mondanak X százalékra, az már kisfiú is marad... akkor szerintetek esélytelen, hogy a legközelebbi UH-n kiderüljön, hogy kislány?

2020. okt. 5. 18:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Oké, altudomány, de akkor mi alapján állapitják meg, hogy fiu vagy lány?

Mert az tény, hogy 12. héten még csak a nub látható, nincs kifejlett nemiszerv, de akkor mi alapján mondja a doki a baba nemét?

Nekem is azt mondta, nem szívesen mond nemet, mert nem biztos, de a nun felfelé áll, tehát inkább a fiúra szavaz, de abból még kialakulhat a klitorisz is, ezt csak 3-4 hét múlva tudna tutira megmondani.

Na de itt mindenkinek tutira mondják meg a nemet. Az én dokim is 30 éve szonográfus is, a gepe sem sz*r.

2020. okt. 6. 13:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem 3-ból 3x bejött, 3 fiam van.
2020. okt. 6. 13:37
 23/24 anonim ***** válasza:

12 vagyok. Vegig fiut ereztem es picit azt is akartam jobban. meg a 20. Heti genetikan is 99%ot mondtak ott is kb meg 3x rakerdeztem hogy biztos lany? Olyan hulyen neztek ram hogy soha tobbet nem mertem megkerdezni de azert mindenkinek kikotottem hogy semleges szinu dolgokat vegyenek. Most itt szopizik

Mellettem a 6hetes lanykam :) es fura hogy valamikor vagytam egy fiura mert igazabol tok mindegy hogy fiu lany vagy kutyafule mar fontosabb az hogy milyen a szemelyisege. Persze tudom mondhat ilyenkor az ember barmit mielott megszuletik en se ertettem ezeket a nyalas dumakat :D nagyon fogod szeretni ha kisfiad lesz akkor is ha kislanyod akkor is.

2020. okt. 6. 15:05
 24/24 anonim ***** válasza:
#6 vagyyok. Hát ebből az "inkább fiú"-ból kislány lett 🥰
2020. okt. 7. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!