Ha a 12. heti UH-n kisfiút mondtak, akkor az már tuti kisfiú marad?
Figyelt kérdés
4 D ultrahangon voltam magánrendelőben. A dokinő mondta, hogy ilyenkor még csak tippelni tudnak, nem tud biztosat mondani, mutatta azt a bizonyos csíkot, a nubot, azt mondta, annak az állása alapján szokták kisfiúra vagy kislányra mondani ilyenkor, hiszen herezacskók még nem látszanak, nem mondhatja egyértelműre, hogy fiú.
Persze, én is ismertem a nub theory-t eddig. A nub "felfelé" állt, bőven több volt, mint 30 fok, ez alapján mondta, hogy 70%-ot ad a kisfiúra.
De azért én úgy látom, ahol kisfiút mondanak X százalékra, az már kisfiú is marad... akkor szerintetek esélytelen, hogy a legközelebbi UH-n kiderüljön, hogy kislány?
2020. okt. 5. 18:56
11/24 anonim válasza:
Előző vagyok, nem genetikai teszt, hanem DNS. 😅
12/24 anonim válasza:
Nun theory alapjan mondott Uhn lanyt a jo nevu magandokim a korai hetekben es a 12. Heten is nub theory alapjan mondta a czeizelben a szonografus holgy hogy lany es lany is lett. Elmagyarazta a dolesszog fokat is ott helyben szoval nem kitalacio a nub theory es nekem is 70%ot mondott a 12. Hetin. A 16. Heten 4D ujn 99%os volt a nemiszerv
13/24 anonim válasza:
Nekem az egyik baràtnőmnek a 12 heti genetikai ultrahangon fiút mondtak aztàn kèsőbb kiderült ,hogy làny. 😊 Aztàn ottvan a màsik baràtnőm neki 12 hetin fiút mondtak ès kèsőbb kiderült tènleg kisfiú.
14/24 anonim válasza:
Nalunk is dolesszog alapjan mondta a 12.heten 2 doki is hogy 80% h lany, ezt par nap mulva a genetikai vervetel eredmenye megerositette.
15/24 anonim válasza:
Nekem a 12. Hetes ultrahangon kislányt mondtak. Ezt egy orvos mondta azóta már 4 orvos fiút mondott 😂 reméljük már így marad 😅
16/24 anonim válasza:
Nem teljesen tok mindegy? Lesz egy gyereked, legyen egészséges, a többinek meg csak örülj.
17/24 anonim válasza:
Nekünk 70%-rá fiut mondott és fiú lett 🤷🏼♀️
18/24 anonim válasza:
Nekem 12. Heten megmondták fiu,fiu is lett. Barátnőmnek 12 hetesen szinten fiut josoltak,utana kb 5 honapos környékén voltak 4D-n,kiderult kislany. Vegul kislany lett
19/24 anonim válasza:
Nekem az első terhességemnél fiút mondott a doki. 20 hetesen már lány volt és az is maradt. 😂 Most lányt mondott... Hát kíváncsi leszek a következő vizsgálatra. 😅
20/24 anonim válasza:
Ezért jó a nun theory. Ha eppen nem jön be akkor pont te vagy a 30%ban ami nem jön be. És lehet hogy éppen te leszel 10-ből a 9. 30%. Az ilyen áltudományos teóriák jól ki vannak találva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!