Ha a 12. heti UH-n kisfiút mondtak, akkor az már tuti kisfiú marad?
4 D ultrahangon voltam magánrendelőben. A dokinő mondta, hogy ilyenkor még csak tippelni tudnak, nem tud biztosat mondani, mutatta azt a bizonyos csíkot, a nubot, azt mondta, annak az állása alapján szokták kisfiúra vagy kislányra mondani ilyenkor, hiszen herezacskók még nem látszanak, nem mondhatja egyértelműre, hogy fiú.
Persze, én is ismertem a nub theory-t eddig. A nub "felfelé" állt, bőven több volt, mint 30 fok, ez alapján mondta, hogy 70%-ot ad a kisfiúra.
De azért én úgy látom, ahol kisfiút mondanak X százalékra, az már kisfiú is marad... akkor szerintetek esélytelen, hogy a legközelebbi UH-n kiderüljön, hogy kislány?
Oké, a dokinő mondta, hogy 70%, de a nub theory a 12. hét körül elvileg már 98%-os pontosságot ad.
Mások gyakorlati tapasztalatára lennék kíváncsi a való életből.
Nekem azt mondta a doki, hogy "inkább kisfiú, mint kislány". Nem is érdekelt, nem foglalkoztam vele, csak legyen egészséges. Senkinek nem is mondtam, hogy melyik lehet.
12 hetesen vásárolni úgyse fogok nekiállni, annyi minden történhet még plusz hónapokig minek rakosgassam a kis cuccokat?
Most megyrk 18 hetesre szerdán, majd akkor eldől :)
Egy nuniból még lehet kuki, de egy kukiból nuni nehezen.. Mondá az orvosom..
Én nem vennék rá még mérget a 12.héten.
Nekem megmondta a doki 12 hetesen, és fiú is maradt, de nem volt ott semmilyen nub theory, konkrétan megmutatta a fütyit, ami igenis látszik már ennyi idősen, ha jó szögben van a baba. A mi kisfiunk jól mutatta magát. Van lányom is, ő baromira nem úgy nézett ki alulról, mint a fiunk, szerintem totál egyértelműen lehet látni, ha a baba is úgy akarja.
De amúgy valóban azt mondják, hogy ha nem látnak kukit, abból nagyobb eséllyel lesz mégis, mint fordítva. Ami ott van, az nem fog visszahúzódni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!