Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Párommal második babát terveztünk,fél év után sikerült is.

Addig sokat szexeltünk,mindog volt kedvem,meg összebújni,most egyszerűen nincs hozzá kedvem és folyamatosan hányingerem is van,így az sem kedvez.

Hiába mondom,hogy elfog múlni és utána lehet,egyszerűen nem tudja elfogadni,pedig tudta mi vár rá,az elsőnél folyamatosan hánytam.

A másik,hogy volt már 1 vetélésem és kémiaim is,utána a méhem is bevolt gyulladva így még óvatosabb szeretnék lenni,ezt se érti meg.

Szerintetek mit tegyek?

2020. okt. 4. 08:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Volt 1 vetélésem,utána méhgyulladásom,utána a baba összejött.

Sokat görcsölök eddig semmi nem segített,az orvos azt mondta pihenjek sokat ha tudok,kerüljek az első 3 hónapban minden olyan tevékenységet ami miatt elvetélthetek.

A szexre azt mondta,hogy ő egyenlőre nem javasolja,de saját felelőségre,csináljam.

Volt néha néha olyan alkalom amikor együtt voltunk szex képpen,de mindig attól kellett tartanom,hogy ne hogy esetleg lehányam.

Igen én megértem azokat akik úgy gondolják,hogy én feladtam,de ez nem igaz..próbálkozom,de így páromnak is sokszor elmegy a kedve,mivel nem tudom annyira élvezni mint elötte.

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

2020. okt. 4. 10:29
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

"Szex nincs, kielégítés van"

Ezt nem értem. Szex alatt a dugást érted? Szerinted az orál nem szex??? Vagy a simogatás, kézimunka?

Csak szólok, hogy az is szex... sőt... annyi minden mást is lehet csinálni, mint bedugni. Csak egy kis fantázia meg szeretet kérdése, nem? A párod meg, hogyha emiatt húzza a száját, akkor gyerekes, nőjön fel.

2020. okt. 4. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Másképpen elégítsed ki.
2020. okt. 5. 10:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Köszönöm megoldódott a dolog.

2020. okt. 5. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért durva, hogy ez a véleménye milyen sok embernek (a környezetemben is).

Oké, hogy a ferfiaknak vannak igényei, oké, hogy a kapcsolatot fenn kell tartani.

De azért az elég gáz, ha nem képes megérteni a párunk, hogy ha rosszul vagyunk, és annyira önző, hogy így is kierőszakolja a szexet, ha én nem akarom. Könyörgöm, ennyi empátia legyen már az emberben, nem állatok vagyunk, akiket csak az ösztön hajt.

Vagy mi? Ha pl. megbetegszem, akkor elhagy a fenébe? Hogy is szól az a házastársi eskü?

2020. okt. 15. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!