Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Párommal második babát terveztünk,fél év után sikerült is.

Addig sokat szexeltünk,mindog volt kedvem,meg összebújni,most egyszerűen nincs hozzá kedvem és folyamatosan hányingerem is van,így az sem kedvez.

Hiába mondom,hogy elfog múlni és utána lehet,egyszerűen nem tudja elfogadni,pedig tudta mi vár rá,az elsőnél folyamatosan hánytam.

A másik,hogy volt már 1 vetélésem és kémiaim is,utána a méhem is bevolt gyulladva így még óvatosabb szeretnék lenni,ezt se érti meg.

Szerintetek mit tegyek?

2020. okt. 4. 08:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem attól, hogy teherbe esünk, párkapcsolatban maradunk. Lehet tekintettel lenni magunkra, de a párunknak is vannak vágyai, igényei. A szexualitásnak ezer módja van, válassz olyat, ami számodra is elfogadható, nem rossz érzés. De nem várható el a párodtól, hogy ne érdekelje a szex egyik napról a másikra, csak azért, mert teherbe estél.
2020. okt. 4. 08:42
 2/15 A kérdező kommentje:

Szex nincs,kielégítés van.

De neki az nem elég.

2020. okt. 4. 08:43
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Pedig azzal meg kellene elégednie, mivel hányingered van, érthetö, hogy nincs kedved.
2020. okt. 4. 08:44
 4/15 anonim ***** válasza:
32%

Az orvos szerint szabad?

Mert a felsoroltak közül egyik sem a terhesség alatti szex miatt alakul ki. Értem, hogy parázol, de kb feleslegesen. A hányinger meg adott, ha eltart hónapokig, vhogy meg kell tanulni együtt élni vele. Azt gondolom, hogy beszélgetnetek kellene, hogy mi és hogyan fér bele nektek.

2020. okt. 4. 09:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok 30 hetes de majd az egész terhesség alatt nem kívántam a szexet. Néha néha igen de nagyon ritkán. Baromi rossz dolog ez de ha máshogy kielegited akkor muszáj lenne megértőnek lennie .
2020. okt. 4. 09:13
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is volt hasonló hányinger hasfájás stb. De szex után egy ideig elmúltak úgyhogy ha a páromnak megfelelt én minden este akartam szexelni. Ha otthon volt akkor nap közben is. Ilyenkor ugye nem szedhedsz össze minden gyógyszert. Vitaminok sokat segítenek én gravidát szedtem magme b6al.
2020. okt. 4. 09:17
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
Én is rosszul voltam az elején de azért heti egyszer tekintettel voltam a paromra és hiába nem voltam hangulatban, belementem. Most meg már a bálna testem miatt nem kívánom.
2020. okt. 4. 09:20
 8/15 anonim ***** válasza:
19%
A párkapcsolat életben maradásához ketten kellenek. Ha te kiszállsz, akkor nincs min meglepődni, hogy nemn fog működni. Az önsajnálaton túl mit teszel még azért, hogy működjön?
2020. okt. 4. 09:54
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Azért az durva, hogy hányan hagyják gyakorlatilag megerőszakolni magukat házasságon/párkapcsolaton belül "kötelesség" címszó alatt. Már a petting is necces, ha valaki egyáltalán nem kívánja, de elképzelni sem tudom, hogy úgy legyek együtt a férjemmel, hogy közben arra koncentráljak, ne okádjam el magam és semmi kedvem az egészhez. Benedvesedni nem tudnék. Vagy egy tonna síkosítóval tolja mindenki?
2020. okt. 4. 09:58
 10/15 anonim ***** válasza:
41%
Az erőszak azt jelenti, hogy nem egyeztem bele. Én arról beszélek, hogy az ember iszik egy nagy pohár vizet és szeretgeti a tulajdon férjét azért, hogy ne érezze úgy, hogy egyedül maradt csak azért, mert megfogant a gyerekünk. Az, hogy azt hiszik a nők, hogy terhesség közben a férjnek az igényei lealacsonyítóak, miért lenne normális? Miért nem szemét a férj előtte 2 héttel, amikor a gyerekért dugtak, mint a nyulak és miért lett hirtelen szemét az igényei miatt, teherbeesés után 2 héttel? Nőként is visszataszítónak tartom azt, amikor valaki csak tenyészbikaként néz a társára és csak erre használja fel. Mert itt ezt látjuk. Amikor kellett csinálni, akkor jó, hogy csinálta, utána meg húzza meg magát, mert most már nem szükséges, sőt, még ő a szemét, hogy igénye maradt rá! N35
2020. okt. 4. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!