Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy csak néha-néha...

Lehetséges hogy csak néha-néha érzem a babót? A hasam az már szépem gömbölyödik

Figyelt kérdés

most vagyok 19hetes,először mintha Vas hajnalban éreztem volna 4-5 apró rugdoso érzést,majd 24.-én szintén hajnal fele 2-3mocorgo érzés,utána csak tegnap este éreztem ezt a buborékoló érzést,amit TI is írtok....szerintetek ez is normális,hogy csak ilyen összevissza érzem,meg nem egyforma érzéssel?????????

remélem értelmesen irtam le,s értitek mitakarok itt kinyögni?!!Szerdán voltam UH-on,s ott élénk volt a szív-ritmusa,meg szopizott,s minden oksa volt,ugye most is,csak még elfér ott bennt,s ezért nemérzem sűrűn?????

Köszike elöre is!!!

Üdv Nektek,19heteske

2008. nov. 28. 12:00
 1/6 anonim válasza:

Szia!NYugi ez normális én is mindig beijedek 22 hetesen van olyan nap,hogy semmi jelzés de utánna bepótolja a manó,de ez egy darabig még így is lesz

Bolodog babavárást!

2008. nov. 28. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen ez normális. Még nagy neki a hely ,ezért nem érzed mindig.
2008. nov. 28. 12:18
 3/6 A kérdező kommentje:

köszyke,arik vagytok,hogy megnyugtattatok :-))))

Minden jot Nektek,s Boldog babás idöszakot :-)))

2008. nov. 28. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Természetes, hogy a baba még nagyon picike, szinte alig ér a hasadhoz. Idővel azt a kérdést fogod ide feltenni, hogy a Ti hasatok oldalán is ki akar bújni a baba? Hetek múlva olyan izgő-mozgó lesz, hogy aludni sem fog hagyni.

Kellemes babavárást!

Üdv 8 hónapos picilány anyuja

2008. nov. 28. 12:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszyke Neked is!!!

eszembe szokott amugy jutni,hogy valyon mindenki ilyen izgatottan várja már hogy mocorogjon,hiszen utánna meg néha kis "nyugit"szeretnénk majd ,ha néha pihenne,ne mocorogna annyit :-)

de szerintem ezt mindenki elviseli,hiszen ennél nagyobb öröm nincs is ilyenkor :-)))

Minden jot,jo egészséget Neked is és a nemis olyan pici 8 hónapos picilány-nak!!!!

Üdv 19heteske

2008. nov. 28. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
én is lassan 19 hetes vagyok, és nekem is így van. Jó lenne gyakrabban érezni őt, mert szeretem, amikor rugizik!
2008. nov. 28. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!