Mi a különbség a plusz kg miatti has és a terhes has között? Honnan gömbölyödik, kemény, puha, be lehet húzni, s ilyenek?
Nekem lassan 14 hetesen alul, legalul, szeméremcsont felett kezd dudorodni, keményebb, és nem lehet behúzni.
Mindig legalulról gömbölyödik, és szerintem kizárt, hogy behúzható... :D
A mehed lentrol felfele no es igen kemeny tud lenni (nem a kemenyedesrol beszelek, az szinte mint a beton), sokkal masabb allagu, mint a hajacska, vagy csak siman a beles pocak.
Mivel lentrol no, igy igen, eloszor a szemerem domb felett kezd gombolyodni (kb a 12. heten hagyja el a vonalat) es halad felfele a koldokhoz, ugy emlekszem, hogy 20. het korul jart a koldoknel, vagy kicsit kesobb. Viszont a mehed tolja fel folyamatosan a beleket, gyomrot, igy felette is gombolyodhet, de mas a tapintasa, ki lehet tapogatni, hogy meddig tart a meh, mikor jon mas.
A 12-14. hetig igen erosen puffadhatsz is, attol is lehet pocak, meg mar attol is, hogy a terhesseg tudataban mi nok mar nem befele huzzuk a pocakot, amibol addig lapos hasat kivantunk csinalni, hanem elengedjuk magunkat esetleg direkt ki is nyomjuk. Legalabbis sok ilyet lattam. Ettol fuggetlenul a terhesseg elso harmadaban keletkezo pocak meg nem a baba, o meg kicsit lentebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!