Ikerterhesség? Minden tanácsot hozzászólást nagyon
szépem köszönök!
Miből gondolod, hogy ikrek hiszen a doki nem látott semmit? Én is így voltam az elején, az első pozitív teszttől még több mint 2 hét telt el mire a doki látott valamit, még megvastagodott nyálkahártya sem volt... Türelem, a pozitív az pozitív! :) De a csíkok vagy a tünetek erőssége nem függ össze a babák számával! :)
28hkm
2011. máj. 15. 15:54
:) a két csík nem azért két csík, mert ketten vannak! :)
Két hét múlva láthat a doki már jobban valamit, bár most is láthatott volna már petezsákot egy kicsit! De két hét múlva nagyon tutti hogy lássa, egy vagy kettő van! De tényleg nem függ össze sem az erőssége és semmi a teszttel és hogy hány baba lesz!
2011. máj. 15. 18:59
3/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy a 2 csík nem két babát jelent! Már szültem egyet így tudom a terhesség tüneteit. Egy alternatív módszer segítségéve estem teherbe és az alternatív módszer mutatta ki, hogy 2 baba van, lesz! Sajnos viszonylag sokat próbálkoztunk mire a 2. terhesség létrejöhetett (az első babánk elsőre), nem szerettem volna gyógyszert szedni stb. ezért fordultam az alternatív módszer felé, ami a teszt kimutatása előtt már "mutatta" a terhességet! Valamint az egyik barátnőmnek ikrei vannak és neki is pont így kezdődött: C-ről, D-re váltott a kosárméretem, az eddig lapos hasam "csúcsosodni" kezdett (mások szerint)stb. Azért köszönöm!
Szerintem két hét múlva kiderül!
És nem mindenki egyforma, attól, hogy a barátnődnek így kezdődött, nem biztos, hogy neked is azért van, mert ikreid lesznek!
2011. máj. 15. 19:14
5/13 A kérdező kommentje:
Persze ki fog derülni. Neki is volt egy terhessége az ikrek előtt sajnos az a baba elment, de ő hozta rám a frászt, hogy 2 baba dupla hormon és ezért erősek ennyire a tünetek. Nagyon rástresszeltem elég félelmetes lenne a lassan 2 éves örökmozgó lányom mellé egyből 2 baba. Tervezzük, hogy 2 kis tesó lesz, de nem egyszerre! Köszönöm szépen!
Majd írd meg mi lett, kíváncsi vagyok! :)
2011. máj. 16. 07:59
7/13 A kérdező kommentje:
Rendben, ez csak természetes! :)
8/13 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam ultrahangon. A 8. hétbe vagyok és tuti, hogy egy baba van. Aki kezelt azt mondta, hogy ikerterhességnek indulhatott és az egyik nem tapadt meg.... Viszont a hasam óriási, pedig nem híztam kb akkora, mintha a 4. hónapban lennék.
2011. jún. 7. 20:06
10/13 A kérdező kommentje:
A kicsiről vagy a hasamról? :)
Kapcsolódó kérdések: