Akik gerincferdülésesek, & úgy várnak babát hasukban, görnyedve szokták kihordani is, v már akkor figyelnek, h kihúzzák mindig magukat (hátukat egyenesen tartani), v állnak, ahogy alapból szoktak? Mert ha váltogatják, gondolom rossz a babának.
Tehát ugyanúgy kényelmesen, görnyedten állnak
Vagy mindig nagyon ügyelnek, hogy ki legyen egyenesedve a hátuk
Vagy váltogatják, hogy amikor eszükbe jut, kihúzzák magukat? (De az nyomorgatja a babát, nem?)
Nektek hogy volt. Nem olyan nagyon brutál gerincferdülésre gondolok, de kíváncsi vagyok bármilyen válaszra. Hogy vajon hogy jobb a babának, pl jó-e úgy is, hogy nem húzza ki magát valaki várandósság során?
Plusz, ha mondjuk 9 hónapig, vagy addig, amitől már nagy a baba (látszódó), onnantól a várandósság végéig, hogyha ugyanúgy jár az anyuka, akkor az az anyuka saját gerincében is kárt tehet, mert mondjuk a babával a hasában már alapból lekókad?
Ez az utolsó meg már onnan jött, hogy láttam egy öreg nénit, régen egyáltalán nem volt gerincferdülése; most meg úgy közlekedik, hogy kapaszkodik, de rátehénkedik, rágörnyed mindenre, amibe kapaszkodik, és most már viszont brutál gerincferdülése van. Mondjuk ő már 80 fölötti, és úgy tudom, csontritkulásos is; lehet, hogy ez is hozzájárul. De szóval mostanában kezdett ilyen brutál görnyedt lenni,mondjuk az utóbbi két hónapban, tehát nem fiatal kora óta, régóta ismerem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszönöm, ment a zöld, de ennél kicsit bővebb választ is szeretnék.
Tehát most te a folyamatosan kihúzásról beszélsz; vagy ha valaki néha görnyedten áll, néha egyenesen; ahogy érzi.
Légyszi ezt még fejtsd ki, vagy fejtse ki valaki.
Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!