Tortent mar olyan hogy ugye a mensi szerint nezik a babat de uh szerint kisebb volt a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok elofordult mar valakinel hogy mensi alapjan 8 hetes a baba de uh szerint kisebb? Es minden rendben volt vele utana? Nekem elvileg a 8. Heten meg nem volt szivhang egy het mulva kell vissza menni2020. szept. 20. 18:21
11/17 anonim válasza:
A papíron sincsenek rajta a méretek? Nekem is rendszertelen a menstruációm, de nagyjából belőttem középre, hogy mikor kellett volna megjönnie. Rá 4 napra lett extra halvány a teszt.
Ha már régóta pozi a teszt, akkor van ok aggódni.
#9vagyok
12/17 A kérdező kommentje:
Papiron sincsen semmi
Hat az en szamitasaim szerint biztos kisebb 1-1.5 hettel kozben csinaltam meg teszteket amik nagyon erosek lettek
2020. szept. 21. 08:43
13/17 anonim válasza:
Akkor nem lesz semmi baj, reméljük rendesen is fog fejlődni 🥰
Előző vlltam
14/17 A kérdező kommentje:
Igen remeljuk🙏😊
2020. szept. 21. 09:34
15/17 A kérdező kommentje:
Na ma voltam orvosnal 3 mm az embrio mondta hogy biztos nem 9 hetes es hogy kesobb fogant de meg szivhang nem volt azt mondta ehez meg tul pici egy het mulva megyek vissza
2020. szept. 23. 17:18
16/17 anonim válasza:
Nekem kereken 6 hetesen volt 3mm szívhanggal 🥰
17/17 A kérdező kommentje:
Remelem egy het mulva mar nekem is lesz szivhang🙏
2020. szept. 23. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!