Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tortent mar olyan hogy ugye a...

Tortent mar olyan hogy ugye a mensi szerint nezik a babat de uh szerint kisebb volt a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok elofordult mar valakinel hogy mensi alapjan 8 hetes a baba de uh szerint kisebb? Es minden rendben volt vele utana? Nekem elvileg a 8. Heten meg nem volt szivhang egy het mulva kell vissza menni
2020. szept. 20. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%
1 hét eltérés elképzelhető, igen, de 7 hetesen is szokott már lenni szívhang. Megértem, hogy aggódsz, én is aggódnék, de drukkolok, hogy jövő héten pozitív választ kapj majd!
2020. szept. 20. 18:35
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
2 héttel később fogantak a gyerekeim, mint menzesz szerint “kellett volna”. Végig kisebbek voltak ennyivel, később is születtek. 😊
2020. szept. 20. 18:59
 3/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat😊
2020. szept. 20. 19:03
 4/17 anonim ***** válasza:
65%

Nekem is így volt, már 2 naponta vérvételre kellett mennem, hogy élő terhesség-e, mert ilyenkor már kellene lennie szívhangnak. Na rá egy hétre is csak pulzálás volt látható. Később fogant, azonnal korrigálták a terhességi kort, és azóta is tankönyvi módon fejlődik.

25 hkm

2020. szept. 20. 19:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
2 és most a 3.babánk is 1 héttel később foganhatott, így az elejétől fogva kisebb 1 héttel mindig.
2020. szept. 20. 20:35
 6/17 anonim ***** válasza:

Embriot láttak? Szikholyagot? Petezsakot?

Mekkora volt ezek közül bármelyik?

Mikor teszteltel pozitivat?

2020. szept. 20. 21:36
 7/17 A kérdező kommentje:
Hat nekem rendszertelen a mensim 30-40 nap kozotti ugyhogy nehez beloni mikor kene megjonnie vettem egy tesztet es elvegeztem azonnal eros pozi lett barnazas miatt mentem surgossegire akkor 10 mm petezsakot latott benne szikholyagot akkor 5 hetesre allapitottak meg 10 nap mulva mar az embrio is benne volt de sajnos eleg fura dokit fogtam ki le sem mert semmit csak ravagta hogy nem dobog a szive es hogy lehet nem fejlodik de egy het mulva menjek vissza
2020. szept. 20. 22:41
 8/17 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem mondott embriomeretet. :(

2-3 mm-ig nem gond, ha nincs szivhang, utana viszont már kellene.

De ha ilyen hosszuak a ciklusaid es először petezsak volt, aztan szikholyag, majd embrio, jo esellyel rendben lesz minden.

2020. szept. 20. 22:46
 9/17 anonim ***** válasza:

16 hetes lennék mensi szerint, 14 vagyok uh szerint. Az elejétől kezdve így volt.

6 hetesen nem látszott.

8 hetesen volt 6 hetesnek megfelelő.

12 hetesen 10 hetes stb...

12.hetin korrigálták

2020. szept. 20. 23:05
 10/17 A kérdező kommentje:
Akkor meg van remeny lehet hogy csak kesobb fogant meg, meg 3 napot kell varni es megtudom csak sajnos ugyan ahoz az orvoshoz megyek vissza magahoz rendelt
2020. szept. 20. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!