Kutya érzi a terhességet/ betegséget?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Van egy 2 eves lany tacsim ma el kezdte nyalni a hasam inkabb a köldökömet 😅 es "magyarázott " közbe. Nem csinált még ilyet
Vajon mire akart utalni?
Érezhet betegséget esetleg terhességet??
2020. szept. 17. 20:59
1/9 anonim válasza:
Nekem pont azóta nem fekszik a hasamra a border collie-tacsi mixem, mióta babát várok. Sőt, mintha sértődött is lenne, az "apjához" sokkal jobban bújik. De lehet, hogy csak így vigyáz rám.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem valtozott másban mondjuk jobban jonne hozzam.. meg ha le rakom akkor is vissza jön erőszakosan...
2020. szept. 17. 21:15
4/9 anonim válasza:
Igen, megérzik. Anyósomék kutyája a nyomomban volt és mindig oda bújt hozzám, pedig nem sűrűn járunk hozzájuk a távolság miatt, és máskor nem csinált ilyent. Akkor olvastam róla, hogy képesek megérezni a terhességet.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Hát 2 het múlva kiderül.. 😊😊
2020. szept. 17. 21:38
6/9 anonim válasza:
Nálam is megérezte a kutyánk. Nem jöhet be a szobába legalább is ha a férjem otthon van. Amint elment már ugrott is fel az ágyra mellém. Követett mindenhova még a wcre is. Kaparta éjszakánként az ajtót folyamatosan a közelembe akart lenni ‘védelmezett’. Furcsa is volt a kutya viselkedése, majd pozítivat teszteltem 🙂
7/9 anonim válasza:
Nekünk is tacsink van :) Sosem jött a közelembe, nem is nagyon szerettem ha az ágyban fekszik! Nemvárt előtt pontosan 1 héttel odafurakodott a hasamhoz es ratette a fejet! Ilyet soha nem csinalt !!! Mondtam is a páromnak, figyeld meg, hogy a mi kutyánk röntgenkutya és baba van! Így is lett 🥰🥰🥰
20hkm
8/9 anonim válasza:
Tesóméké abszolút nem érezte meg.
9/9 Izébizé13 válasza:
A kutyák mindig megérzik hogy milyen a lelki állapotod és a betegséget is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!