Terhességetek során milyen betegségekkel küzdöttetek? Netalán minden hónapban felütötte a fejét egy "új vagy régi" betegség? Hüvelygyulladás, herpesz, megfázás, influenza, s társaik?
Szia
Én 6 hetes voltam, amikor elkaptam egy hányós-hasmenős vírust, erre majdnem ráment a baba is, a gyomrom kikészült, én bevéreztem, kórház, gyógyszerek, stb... Utána megfáztam elég durván kétszer, pedig szedtem mindenféle vitamint... Majd a 16. hét környékétől (lekopogom) ilyen jellegű betegségem nem volt, gombaszerű tüneteket viszont sajnos azóta is folyamatosan sikerült produkálnom, már 3 doboz boraxos kúpot kellett kiváltanom, pedig gondolhatod, mennyire figyelek, hogy idegen helyen ne, vagy csak végszükség esetén használjam a mosdót... De ez sajnos kivédhetetlen. A babának azt hiszem semmi baja, még egy-két hét, és megszületik. :) Minden eredményem jó, a baba szépen nő, ezeket leszámítva problémamentes volt a terhességem.
1 harmadik és 4. terhességemnél is elég sokféle betegségen estem át sajnos nekem ilyenkor lerobban az immunrendszerem plusz allergiás is vagyok plusz a nagyobbak hordták haza oviból a dolgokat.
Első gyereknél "csak" torokgyulladásom volt az első 12 hétben magas lázzal stb. Szedtem persze panadolt hol használt hol nem annyira.
Harmadik babámnál arcüreg és tüdőgyulladással kezdtem ( 5-6 hetes terhesen) amit 10 napig antibiotikummal kezeltek, majd volt hüvelygyulladásom, 3szor voltam kezelve, én is a férjem is. Majd a vége felé pozitiv lett a streptom így antibiotikum ismét.
Most negyedik terhesség, már volt egy durva influenzám első 5-6 hétben, majd vesemedence gyulladásom antibiotikus kezeléssel durva hasi görcsökkel. Ekkor kezdett rövidülni a méhszájam ( 13.hetesen) most "csak" náthás vagyok...:((
Hüvelyfertőzésem még nincs, de tuti lesz:(
A lényeg, egészségesek a gyerekeim szerencsére és a baba is úgy néz ki semmi baja.
Nekem terhességi kiütéseim lettek 27 hetesen. Én elég súlyosnak éltem meg, mert 0-24-be viszkettem, csúnya kiütések, foltok, hólyagok voltak az egész testemen. Ráadásul nyár volt, és nem járhattam hosszú ujjúba. 1 hónapig csak dokiról dokira jártunk, végül a homeopátia segített.
Ezen kívül egy enyhe náthám (2-3 napos) volt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!