Akik tavaly beadatták az influenza elleni védőoltást: kevesebbet lett a gyereketek beteg?
Még bölcsis korukban oltattam őket, de akkor meg más betegségeket hoztak folyton haza.
Most már kisiskolások, egy ideje nem oltattam őket, de ez alatt a tél alatt ugyanannyit voltak betegek, mint egészségesek. Pedig szednek mindenféle vitamint, immunerősítőt, sportolnak, levegőznek, rendesen etetem őket, mégis. Tanácstalan vagyok. Mégis be kellett volna oltatnom őket????? Ér valamit?
Attól, hogy lázas, mag fáj a torka nem biztos hogy influenza. A hányós fosós, meg nem is influenza szerű megbetegedés, ha védene ellene az oltás én adatnám be először, mert nálunk évente min. háromszor végigmegy a családon.
Az oltás csak az influenza a és b ellen véd, de ezenkívül még van sok fajtája, de ezek a legveszélyesebbek.
Ha sok a felső légúti betegség náluk, javaslom a sóterápiát otthonra, az 5 éves lányomat orrmandulaműtéttől mentette meg, mióta itthon sóslevegőt csináltam a szobájába, még náthás sem volt, ennek már jó pár hónapja, pedig mellette mindenki kidőlt köhögésben, náthában. Eddig ő is elkapta szinte mindig, most meg éli világát, egyedül neki nincs semmi baja.
Gratula a dokinak! Tàn ùgyhogy lopta a diplomàjàt?
Utosò voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!