Miért nincs terhességi tünetem? Pcos betegségem van, lehet elhalt a terhességem?
Szia
Ne legyen rossz érzésed én sem voltam még orvosnál de pozitív tesztem van már két hete
Azonkívül, hogy érzékeny a mellem és puffad a hasam semmi más tünetem nincs
És azt elfelejtettem oda írni 3.babám lesz van már két lányom az egyikkel egészen 4honapos koromig hánytam de olyan szinten hogy már gyogyszereztek a második lánnyal azon kívül hogy nőtt a hasam semmi tünetem nem volt
3-as
Mennyi idős vagy?
Ha megnyuktat én is pcos vagyok irel. Nekem egész mostanáig semmi tünetem nem volt még most csincs semmi. Ha 12 hetes genetikai uhn nem láttam volna ficeregni lábaival meg karjaival kapálozni el sem hittem volna. Én az első 12 hetet végig aggodtam szedtem a merkformint ugye azt 12 hétig mondta a doki, meg a hormonpotlást. Mást nemtehettem vártam, tudom hogy nehéz. Nekem még mincs gyerekem 2 vesztettemma pco miatt.
Probálj megnyugodni és bízni a piciben!
Szedsz mercformint és hormonpotlást?
Én 5 hetesen voltam dokinál akkor megnézte méhen belül van és kaptam a hormonpotlást.
Ne aggódj, nincs semmi baj, minden rendben van vele 😊 nekem sem volt semmilyen terhességi tünetem, csak annyi hogy több folyásom volt és nem jött meg. Se hányinger, se rosszullét, se mellfájdalom, semmi 😊 és mégis minden renben volt/van. Csak annyi, hogy van akinek semmilyen tünete nincs, van, aki egész nap a wc mellett ül. Te a szerencsésebbek közé tartozol 😊
Üdv, 30hkm
Nekem egyik gyereknel sem volt semmi tunetem
Mashogy ereztem magam kb annyi
A vege fele volt annyi h kicsit jott fel a gyomorsav de ez anatomiai okok miatt mindenkinel eselyes...
Nyugi nem kotelezo rosszul megelni a terhesseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!