Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen volt a terhességed...

Milyen volt a terhességed 20-21 évesen?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és az első babámat várom de nem érzem magamon, hogy terhes vagyok...Persze a doki megállapította a terhességet, mindent tökéletesnek talált a babával, hallottam szívhangot is.

A koromból adódhat, hogy ilyen jól viselem? Ilyenkor tényleg kevesebb komplikáció léphet fel? Kisebb a vetélés aránya is mint idősebb korban?

Aki ennyi idősen volt várandós, milyen volt a terhessége?:)

2020. szept. 17. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a korodból adódik. Van akit megvisel, van akit nem, attól független hogy hány éves.
2020. szept. 17. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
29 vagyok, a szülés előtti egy hétig hegyet másztam volna. Inkább úgy igaz ez az állítás, hogy egy adott ember fiatalabb korában jobban viseli, mint idősebb korában. De személyenként nagy eltérések vannak, van fitt késő harmincas és szó szerint nagyon terhes huszonéves is.
2020. szept. 17. 10:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez egyénfüggő valószínűleg tényleg :) Köszönöm a válaszaitokat!
2020. szept. 17. 10:31
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Én 30 felett szültem, nem voltak terhestüneteim, nem hánytam, nem emelyegtem, nem voltam aluszekony,nőtt a hasam abból látszott hogy terhes vagyok, ugyanúgy aktív voltam mint terhesség előtt.Nem volt komplikáció, azért szültem császárral mert faros volt a babám és a környéken nem fogad senki faros szülést.Szerintem is egyénenként változó ki hogy bírja.
2020. szept. 17. 10:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

20 voltam amikor az első babámat vártam. 11 hetesen elvetéltem 21 voltam amikor végül összejött az első bébink. Most 22 vagyok, 2 gyerekkel.

A barátnőmnek egyből összejött a baba, most 21, és elvetélt egyszer. Most megint terhes, de még az elején van, nem meri beleélni magát.

Sajnos egyéne válogatja. :/

Boldog babavárást!

2020. szept. 17. 10:46
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
21 éves vagyok és 14+2 hetes. Még én sem érzem magam terhesnek :(
2020. szept. 17. 11:40
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
21 èves vagyok egyszer màr sajnos elvetèltem 6 hetesen. Jelenleg ùjra vàrandos vagyok mèg mindig 21 èvesen. Most vagyok 8+2 voltam màr orvosnàl hallottam a szívhangjàt is. De valahol mèlyen bennem van ,hogy ùjra megismètlödik.. Èn nagyon fàradt vagyok ,fàj a derekam ès hànyingerem is van. Eddig alig tudtam enni. Egy hónap alatt 5 kilót fogytam. Most mintha kezdene visszajönni az ètvàgyam de mèg mindig csak keveset tudok enni, nagyon puffadok. A fejem fàj nèha brutàlisan, szèdülok. Meg sokat jàrok a mosdóba. Jelenleg ennyi 😊
2020. szept. 17. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, ugyanez nekem is, alig elszek, 7 kilót fogytam. Az első baba nekem is elment 7-8 hetesem (sajnos nem mondták meg a pontos kort)
2020. szept. 17. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Szintén 21 vagyok, első baba, 26 hetet töltöm ma. Az eleje borzalmas volt, úgy a 10.hétig. Vészes hányásom volt, azt hittem meghalok (jó, persze enyhe túlzással, de tényleg kegyetlen volt....). Amikor ez elmúlt, onnantól érzem magam jól. Mellem érzékeny, bimbóm körül sötétedik,gyakran keményedik a hasam, baba egyre intenzívebben mozog☺️. Napi 20x minimum járok wc-re, mondjuk én mindigis sokat pisiltem,mivel sokat iszom. Eddig 8 kilót híztam kb. Libidóm sajnos csökkent az első trimeszterhez képest. Nagyon fáradékony vagyok. Most hirtelenennyi jut eszembe.
2020. szept. 17. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy nem volt vetélésem, ráadásul kezeletlen ir+pcos vagyok (tudom, nem dicsőség...) és ennek ellenére egyelőre úgy látszik makk egézséges a babó.
2020. szept. 17. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!