Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számíthat 1 női ismerősőm...

Mire számíthat 1 női ismerősőm,4. terhessége során 50 évesen?

Figyelt kérdés
vizsgálatokra gondolok,ennyi idősen 1 babát ki tudja 1 hordani. van 2 lánya 27-22 évesek és egy fia 16 éves
2016. ápr. 4. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 35 felett mindenki ugyanazokra a vizsgálatokra számíthat, vagyis gondolom, elküldik genetikai szűrésre, ami nem kötelező. Ezen felül meg hát rizikósabb anyára és gyerekre nézve is a terhesség és szülés, de erről a google-ben sok cikket találhatsz. Az viszont valamelyest csökkenti általában a rizikót, ha többedik terhesség. Én nemrég találkoztam egy 50 évesen ikreknek életet adó anyával - náluk szerencsésen alakult. Tehát nem feltétlenül történik bármi baj, de nagyobb rá a lehetőség.
2016. ápr. 4. 20:42
 2/7 Betu ***** válasza:
27%
50 évesen terhes!? Nem sok az egy kicsit? Na mindegy szerintem menjen el minden lehetséges vizsgàlatra, amire csak lehet. Ja és persze nem bíràskodni akarok, de én màr 34 évesen sem vàllalnék babàt. Na de mindenki màsképp gondolja!
2016. ápr. 4. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
34 leszek mire megszületnek. A dokik is azt mondták, hogy az a jó, hogy fiatalok vagyunk! (lombik) és így is érzem! Amúgy a varo tele van 38-42eves hölgyekkel. Nem mindenki dönthet arról hány evesen fog szülni. 50 év, ez hogyan lehetséges? Ez azért nekem hihetetlen.
2016. ápr. 5. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan lehetséges...gondolom, a kezdődő klimax miatt kimaradozott a vérzése, és nem gondolta, hogy már terhes lehet. Ha védekezett is, semmilyen módszer nem száz százalékos. Sokakkal előfordul ez a változókor elején, de többnyire rohannak abortuszra...

A kérdésre válaszolva, ugyanazok a vizsgálatok lesznek, mint a 37 év felettieknél. CVS vagy magzatvíz vétel, több UH, és rengeteg odafigyelés.

(Apai nagyanyám a Ratkó korszakban, 53 évesen szült egy down kóros kislányt...én már biztosan nem tartanám meg ennyi idősen, bármennyire is fájna a szívem érte)

2016. ápr. 5. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
50 évesen,te jó ég...ilyenkor már lassan nagymamának kellene lenni,nem anyukának :/
2016. ápr. 5. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, az én anyukám 49 lesz és 3x-os nagymama.

Tényleg jó késő, de legalább nem első baba. Sűrűbb uh, komolyabban fogják figyelni. Egyébként ua.,mint (amit írtak mások is) 35 év felett.

2016. dec. 9. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Áprilisi kérdés... ha ez még aktuális, akkor megvan még a baba. Innentől gondolom sinen van, nem derült betegsége, de lehet még koraszülés vagy - szinte biztosan - császár.

Vagy már megszületett?

2016. dec. 9. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!