Mikor jelentettétek be a családnak, illetve a munkahelyen, hogy várandósok vagytok? Én nem akarnám elsietni.
Figyelt kérdés
Kicsit gondban vagyok, mert igazából még megvárnék pár vizsgálatot, hogy biztosan minden rendben van-e a babával. Még csak a 8. Hét környékén járok. Viszont az utóbbi napokban mindentől rosszul vagyok és csak néhány fajta ételt tudok megenni. A hétvégén több családi program is lesz a családommal, illetve a férjem családjával. Elég kínos lenne a családi ebéd közepéről kirohanni rókázni egyet. Volt valaki hasonló helyzetben? Ki, mikor jelentette be?
(Ha esetleg gond lenne a babával, sajnos van olyan családtag, aki talán még nálam is rosszabbul viselné, ezért sem mondanám meg ilyen hamar nyugodt szívvel.)
2020. szept. 16. 15:43
11/13 anonim válasza:
Èn anyukàmnak es a pàrom szüleinek a 6 hèten mondtam el miutàn az orvos megerösítette. A munkahelyemen is mivel szerrel kellet dolgoznom ès emelgetnem.
12/13 Wonderwomen válasza:
7 hetes terhességmegállapító UH után már elmondtuk anyóséknak, mert aznap pont jöttek hozzánk, nagyon friss volt az élmény. Szüleimnek picit később, mert személyesen szerettük volna a jó hírt közölni. Többi családtagnak a 12.hetes genetikai UH után mondtuk el. A munkahelyemen a 9 hetes kontroll UH után már elmondtam, hogy fel tudjanak készülni az újabb nevelési évre, és nyugodtan tudjak menni a különböző vizsgálatokra.
13/13 anonim válasza:
Nem mennék most el a családi összejövetelre. Nem érnék rá, vagy beteg lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!