Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jelentetted be munkahely...

Mikor jelentetted be munkahelyeden, hogy kis babát vársz?

Figyelt kérdés
Vagy mikor kell bejelenteni? Vagy hogy van ez?
2019. márc. 8. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Én rögtön a pozitív teszt után elmondtam a közvetlen főnökömnek, mert át kellett kicsit szervezni a beosztást, hogy el tudjak menni orvoshoz. De csak ő tudta, a többiek csak a 12. heti genetikai után tudták meg.
2019. márc. 8. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Én viszonylag későn, már 15-16 hetes lehettem. Nyári szabik miatt így jött ki.
2019. márc. 8. 13:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Én sem szeretném korán bejelenteni, de viszont a főnököm jó volna ha tudná viszont félnék, hogy elmondja a többieknek is 🙄 mielőtt úgymond világgá kürtölöm szeretném még várni, hogy túllegyünk a 3hónapon
2019. márc. 8. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:

A pozitív teszt után, mert olyan a beosztásom, hogy dokihoz sem jutottam volna el, mert a két szép szememért nem engednek el. A másik az, hogy olyan munkát is végzek amit terhesen nem lehet csinálni, így azonnal másik munkakörbe kellett tennie.

Én is vártam volna a 12. hétig, de a fentiek miatt nem lehetett. Meg aztán jött a vészes hányás a 8. héten, amitől amúgy sem tudtam dolgozni, szóval jobb volt így, hogy időben megtudta, abszolút támogató volt mindenben.

2019. márc. 8. 13:42
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Miután lejárt a próbaidőm :)

Jelezd minél előbb, így védett leszel.

2019. márc. 8. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
A közvetlen főnökömnek a pozitív teszt után hogy nehéz, emelős munkát már ne adjon. A többieknek a 12. hét után. Nekem női főnökeim vannak, mind nagyon megértő volt, elmondták ők is a tapasztalataikat, enyhébb munkát biztosítottak.
2019. márc. 8. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
5+3 hetesen mondtam el hogy baba van, de amint bejelentettem már következő héten nem is tudtam bemenni mert elkeztem vérezni úgy hogy már táppénzen is voltam
2019. márc. 8. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Pozitív teszt után egyből :)
2019. márc. 8. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
mikor mar nem tudtam tovabb takarni a hasam
2019. márc. 9. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!