Mennyi idős terhes voltál mikor bejelentetted a munkahelyeden?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 22:49
1/12 anonim válasza:
5 hetes.Mihelyst pozitívat teszteltem,és az orvos is megerősítette,azonnal szóltam a főnökömnek.
2/12 anonim válasza:
Hat hetes voltam, és akartam várni még egy icipicit (1-2 hetet), de mivel kissé bevéreztem, be kellett mennem a kórházba, nem értem volna be dolgozni, így szóltam, hogy kórházban vagyok, és nem tudom, hogy aznap tudok-e menni. Mikor kiderült, hogy minden rendben, felhívtam a főnököm, aki rákérdezett, hogy mi a baj, és akkor mondtam el. Személyesen szerettem volna, nem telefonon, de sajna, így sikerült. Hazudni semmiképpen sem akartam.
32 hkm
3/12 anonim válasza:
Nekem minden rendben volt, igy csak 12 hetesen szoltam.
5/12 anonim válasza:
12 hetes, biztosra akartam menni...
9/12 anonim válasza:
6 hetesen szóltam, amikor megtudtam hogy minden oké van szívhang, várni szerettem volna de leépítés volt így azonnal szóltam és eljöttem táppézre.
10/12 anonim válasza:
Megvártam a szívhangot és jeleztem, hogy 13.héttől táppénzre szeretnék jönni. Így tudtak utánpótlásról gondoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!