Melyik várandósvitamin jött be?
Ha többel is jó tapasztalatod volt vagy nem soroltam fel, amit szedtél, kérlek fejtsd ki hozzászólásban. Köszönöm.
(Egy másik kérdésem arról szól, hogy melyiktől voltál rosszul.)
Sokmindent erdemes nezni.. adalekanyagok, vitamin osszetetel..
Igazából szerintem egyik sem tökéletes. A Gal-ba tudtam legkevesbe belekotni, de azt sem szedtem naponta, mert az A-vitamin indokolatlanup sok benne. Viszont folatot tartalmaz nem folsavat ami egy nagyon fontos dolog.
A B-vitamincsalád kegyetlen rosszullétet tud okozni nálam éhgyomorra. Konkrétan nem tudom, hogy valamelyik külön okozza vagy együtt, mert mindig olyan terméket szedtem, amiben többféle volt. A terhesvitaminokban is több van.
#42 A-vitamin a GAL-ban azért van több szerintem, mert D-vitaminból is több van benne, mint az átlagos terhesvitaminokban. Pontosabban a GAL-ban van elég, a többiben meg túl kevés. És a D feldolgozásához kell a többlet A, szóval annyira nem indokolatlan azért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!